Canon lansează două compacte și un DSLR pentru publicul semi-profesionist

Canon lansează două compacte și un DSLR pentru publicul semi-profesionist

Canon a lansat astăzi trei camere foto care vor fi pe placul celor pasionați de fotografie, dar care fie nu au banii, fie experiența necasară pentru a utiliza aparate mai complexe.

Noile camere sunt Canon EOS 80D, Canon PowerShot G7 X Mark II și PowerShot SX720. Prima cameră este  un DSLR complet echipat, care vă aduce la vârful degetelor tot ce aveți nevoie pentru a vă dezvolta abilitățile de fotografie și filmare. Modelul EOS 80D este o cameră foto versatilă, cu care veți surprinde imagini spetaculoase și filme Full HD, îmbinând tehnologii de imagistică de vârf – inclusiv un nou senzor CMOS de 24,2 megapixeli, un procesor DIGIC 6, un sistem AF în 45 de puncte de tip cruce și o rată de declanșare rapidă de 7 cadre pe secundă.

Canon lansează două compacte și un DSLR pentru publicul semi-profesionist

Gândită pentru a fotografia în condiții variabile de iluminare, camera foto are o plajă de ISO nativă de 100-16.000, care poate fi extinsă până la ISO 25.600, iar sistemul de autofocus va funcționa chiar și la lumina lunii (-3EV). Senzorul de masurare a expunerii RGB+IR de 7560 de pixeli măsoară atât lumina vizibilă, cât și cea invizibilă din infraroșu, furnizând astfel expuneri corecte, în timp ce funcția Flicker Detection asigură o expunere constantă la fotografierea sub lumină artificială cu pâlpâituri. Noua setare White Priority vă ajută să mentineti balansul de alb corect.

Cineaștii pot filma liniștiți mulțumită focalizării automate corecte, datorită tehnologiei unice de la Canon AF Dual Pixel CMOS. Atât viteza AF cât și sensibilitatea urmăririi AF pot fi ușor ajustate, oferind un control complet asupra ritmului și sensibilității autofocusului. Aparatul poate de asemenea să filmeze în format MP4 la 60p – perfect pentru a derula acțiunea cu încetinitorul, fără a pierde controlul focalizării.

Modelul PowerShot G7 X Mark II este pe de altă parte o cameră foto compactă puternică, ce oferă cu fiecare declanșare un nivel de control și o calitate a imaginii nemaiîntâlnite până acum. Pornind de la aclamatul model PowerShot G7 X, noul PowerShot G7 X Mark II este prima cameră foto care include noul procesor DIGIC 7 de la Canon. Dispunând și de un senzor CMOS de 1inch de 20,1 megapixeli și cu un obiectiv cu zoom optic de 4,2x, camera foto este perfectă pentru surprinderea fotografiilor și videoclipurilor care merită distribuite, imprimate și afișate, fără a mai fi nevoie de filtre sau editare ulterioara amănunțită. 

Canon lansează două compacte și un DSLR pentru publicul semi-profesionist

Mai departe, aparatul PowerShot SX720 este un compact care îmbină un senzor CMOS de 20,3 MP, cu sistemul HS de la Canon alimentat de procesorul DIGIC 6 ce livrează cadre și filme Full HD, chiar și în condiții de lumină dificilă. Camera este Construită în jurul unui zoom optic 40x grandangular (24-960mm), cu ZoomPlus de 80x, camera foto ușoară de buzunar are un corp de doar 35,6mm grosime, fiind partenerul de drum perfect pentru a surprinde orice acțiune, atât în plan apropiat cât și depărtat.

Canon lansează două compacte și un DSLR pentru publicul semi-profesionist

Atunci când călătoriți cu prietenii, puteți face o fotografie de grup în fața unui peisaj minunat cu ajutorul funcției Advanced Zoom Framing Assist, care face zoom inteligent pentru a vă compune poza în funcție de numărul de persoane din cadru. Apoi, când vă decideți să vă mutați în alt loc, funcția Intelligent Image Stabilizer a modelului PowerShot SX720 HS se va adapta continuu, pentru a vă asigura imagini de cea mai bună calitate. 

Dacă aceste noi aparate se întâmplă să fie mult prea pretențioase pentru buzunarele voastre, puteți vedea AICI oferta completă a celor de la Canon. Sigur găsiți ceva pe gustul vostru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: