Mai multe telefoane vechi Samsung vor primi Android 7.0 Nougat

Mai multe telefoane vechi Samsung vor primi Android 7.0 Nougat

Android 7.0 are o cotă de piață infimă, dar Samsung s-ar putea să o remedieze cu o veste foarte bună pentru posesorii de terminale de top din ultimii 2 ani.

Android Nougat este cea mai recentă versiune de Android ce a fost lansată oficial în variantă finală în urmă cu mai bine de 4 luni. Cum s-a întâmplat însă de fiecare dată, respectiva actualizare întârzie destul de mult până să ajungă la posesorii de smartphone-uri. Nici măcar nu contează dacă sunteți utilizatorul unui telefon de top de la Samsung, LG, HTC, Sony, Huawei și nu numai. Tocmai din cauza acestei situații neplăcute, mulți posesori de smartphone așteaptă cu interes vești despre procesul de propagare.

În ultima parte a lui 2016, cei de la Samsung au făcut o treabă foarte bună în a-și dezamăgi fanii prin intermediul Galaxy Note 7. Se pare însă că vor să-și spele câteva din păcate printr-o veste bună pentru posesorii de terminale sud coreene din ultimii 2 ani. Aparent, lista celor care se vor bucura de funcțiile suplimentare introduse odată cu Android 7.0 nu se va rezuma la utilizatori de Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. În prima jumătate a acestui an, multe alte aparate vor face tranziția la Android 7.

,,Procesul de propagare al Android 7.0 se va extinde către multe alte țări pe următoarele dispozitive în prima jumătate a acestui an: Galaxy S6, Galaxy S6 Edge și S6 Edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy Tab A cu S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE Unlock), Galaxy A3 și Galaxy A8.” Anunțul a fost făcut prin secțiunea de știri a website-ului Samsung.com. Cei mai ferificiți vor fi probabil posesorii de Galaxy S6 și S6 Edge, care sunt foarte mulți, în contextul în care respectivele gadgeturi continuă să se miște foarte bine.

Ar fi fost ideal să avem un termen de lansare mai precis pentru actualizarea la Android 7.0 Nougat, dar probabil că vom afla mai multe detalii la o dată ulterioară. Vizavi de funcțiile noi la care vă puteți aștepta, acelea vor fi identice cu cele care ajung în aceste zile la utilizatorii de Galaxy S7 și S7 Edge.