Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge beneficiază în sfârșit de Android 7 Nougat

Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge beneficiază în sfârșit de Android 7 Nougat

După ce a început și oprit propagarea versiunii de Android 7.0 Nougat pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, Samsung a lansat în sfârșit actualizarea finală.

Vârful de gamă actual al celor de la Samsung este Galaxy S7. Până la lansarea Galaxy S8, sud coreenii continuă să-și pună încrederea în acest gadget care a ajuns pe piață în urmă cu aproape un an. În teorie, fanii smartphone-urilor de top de la Samsung ar fi putut folosi acum un Galaxy Note 7, dar foarte multe dintre acele dispozitive au început să explodeze și să ia foc în mod aleatoriu, motiv pentru care, au fost retrase de pe piață.

Partea bună este că, în acest final de săptămână, ar trebui să vă puteți instala pe terminalul vostru S7 sau S7 Edge una dintre cele mai recente versiuni de Android. Între timp, Google a mai lansat și Android 7.1, dar având în vedere eficiența sud coreenilor când vine vorba de propagarea unor actualizări de software, vă puteți lua gândul de la acea versiune.

Cum se întâmplă în cazul celor mai mulți producători mari de terminale, majoritatea întârzierilor sunt provocate de efortul integrării noului Android cu o interfață care s-ar putea să nu entuziasmeze foarte mulți utilizatori. În cazul de față, vorbim de combinația între Android 7.0 și TouchWiz. Un avantaj semnificativ al noului SO este interfața semnificativ mai curată.

Dacă veți accesa bara de notificări printr-un swipe de sus în jos, vă puteți aștepta să întâmpinați un Quick Panel la fel de bogat în opțiuni, dar un pic mai simplu de înțeles, datorită icoanelor sugestive, fără texte dedesubt. Notificările sunt acum grupate per aplicații și fiecare dintre ele suportă interacțiunea cu aplicația asociată direct din notificare. Asta înseamnă că nu veți mai fi nevoiți să intrați în mesaje dacă vreți să răspundeți rapid la un SMS primit. Suportul pentru două aplicații pe ecran în mod split-screen a fost de asemenea semnificativ îmbunătățit.

Galaxy S8 ar trebui să ajungă la utilizatori în luna martie a acestui an, după o conferință ce se va desfășura în februarie. Până atunci, instalați-vă pe calea aerului Android 7.0 Nougat pe Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.