Telefoanele Sony din 2018 ar putea avea un design adaptat vremurilor

Telefoanele Sony din 2018 ar putea avea un design adaptat vremurilor

Sony ar putea să-și schimbe filozofia în materie de design, astfel că ar putea aduce pe piață cel puțin două telefoane cu un aspect adaptat cerințelor actuale.

Telefoanele Sony rămân în topuri când vine vorba de specificațiile pe care le propun utilizatorilor, însă la capitolul design, acestea au rămas destul de mult în urmă. Mai e puțin și se împlinește un an de la apariția primului telefon cu ecran 18:9, iar marginile display-urilor au dispărut aproape în totalitate pe modelele high-end. Sony, în schimb, preferă să ofere telefoane care aduc mai degrabă cu flagship-uri vechi de câțiva ani.

telefoane sony 2018

Un site georgian, însă, susține că are informații despre noile telefoane Sony, care vor fi lansate în 2018. Unul dintre acestea ar urma să fie succesorul actualului Xperia XZ Premium, în timp ce al doilea smartphone va fi un non-flgaship.

Există și niște imagini render apărute pe internet, care ar fi bazate chiar pe drafturile de design ale celor de la Sony. Telefonul cu colțuri mai puțin rotunjite și spatele lucios ar fi flagship-ul.

Acesta ar avea două difuzoare frontale, o cameră foto duală pe spate, un ecran cu rezoluție 4K, de cel puțin 5,5 inci, dar și 6 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu de stocare. Procesorul ar urma să fie Snapdragon 845. Se zvonește că telefonul ar avea un senzor de amprentă integrat în ecran, ceea ce ar fi o realizare importantă pentru Sony.

telefoane sony 2018

Al doilea telefon ar avea, de asemenea, difuzare duale și o cameră foto duală, în timp ce senzorul de amprentă ar fi localizat pe partea din spate. Restul specificațiilor nu sunt cunoscute. Momentan, zvonurile nu sunt verificate, dar ar putea și ar trebui să fie adevărate, deoarece Sony are nevoie de un design împrospătat al telefoanelor.

Citește și: