Techsylvania 2017: Evenimentul de tehnologie va avea și invitați de la Amazon, Financial Times și alte companii mari

Techsylvania 2017: Evenimentul de tehnologie va avea și invitați de la Amazon, Financial Times și alte companii mari

Techsylvania 2017 va aduce invitați de la companii de mare renume, va fi o plăcere să îi ascultăm live. Evenimentul din Cluj va avea loc în perioada 17-20 iunie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, anul acesta fiind a patra ediție.

Conferința Techsylvania 2017 va avea speakeri de la companii de top, precum NVIDIA, SAP, Allianz Ventures, Financial Times, Amazon, Wunderlist, McKinsey, 500 Startups, SamsungNEXT. Alături de investitori și experți tehnici, va urca pe scena Techsylvania și Newton Howard, profesor de Computational Neuroscience și Neurosurgery de la Universitatea Oxford, director la MIT Mind Project și la MIT Syntethic Intelligence Labs, dar și Tariq Krim, fondator și CEO al Jolicloud, care a fost numit și „Young Global Leader” de către World Economic Forum.

Pe lângă partea de conferință, evenimentul de tehnologie Techsylvania va include și un maraton de programare de 24 de ore (hackathon) și  Startup Avalanche, o competiție pentru companii aflate la început de drum. În cadrul acestei ediții a evenimentului a fost organizată și campania Startup Showcase, pentru antreprenori.

La hackathon, alături de dispozitivele deja prezente pe site, mai sunt și Amazon Echo, Jetson TX2 Module de la NVIDIA, Electric Imp și Arduino. În continuare, pe lângă șansa de a fi îndrumați de către experți din companii de top, participanții vor putea intra în posesia unor premii importante, dar vor avea și oportunități prin care să-și ducă proiectul mai departe. Printre acestea se numără: interviu și program pre-seed la Young Leaders Club, sesiuni de mentorat și acces la evenimentele organizate de către Risky Business, un interviu cu Google Launchpad Start în Varșovia, Firebase credit de la Google în valoare de $588, Powerbanks pentru toți membrii primelor trei echipe câștigătoare din partea NTT Data, bilete gratis la Startup Instanbul și multe alte dispozitive.

Accesul la eveniment are loc pe baza de bilet, cu prețuri de 99 euro – categoria Builder, 199 euro – VIP, începând de la 19 euro pentru hackathon, disponibile pe website-ul Techsylvania.co. Tinerii cu vârsta mai mică de 18 ani, dar pasionați de tehnologie și antreprenoriat, pot particip gratuit, dacă trimit mesaj organizatorilor prin email sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Citește și: