Cum îți poți expune startup-ul la Techsylvania 2017

Cum îți poți expune startup-ul la Techsylvania 2017

Orice startup, local sau internațional, are șansa de a își expune produsele în timpul Techsylvania 2017, eveniment de tehnologie și inovație din Estul Europei, aflat la ediția a patra.

Techsylvania Startups Showcase este noua platformă creată special pentru antreprenori. Beneficiile suntlumina reflectoarelor de la eveniment și posibilitatea unui networking direct cu speakerii, partenerii și invitații, în timpul prânzului, dar și la cina oficială Techsylvania. Înscrierile sunt deschise până la data de 1 iunie, completând acest formular, iar câștigătorii vor fi anunțați între 6 și 8 iunie.

Cum intrați în Techsylvania 2017 Startups Showcase:

  • Trebuie să aveți deja clienți
  • Să propuneți niște produse inovatoare
  • Compania să aibă potențial de dezvoltare

Este bine de reținit că startupurile din România și din Europa de Est au prioritate. Oricum, mai multe detalii pot fi găsite aici.

De asemenea, interesant este hackathon-ul din primele două zile ale evenimentului, în timpul căruia participanții vor putea dezvolta un nou tip de aplicații, chatbots.

În timpul conferinței, pe scenă vor fi prezenți fondatori și manageri din companii precum: Shahar Nechmad, co-fondator și CTO la Novus Summit & Credit Stacks, Sal Dhanani, co-fondator și co-președinte la Telenav. De asemenea, și experți tehnici precum Alison Lowndes, AI DevRel la NVIDIA, dar și Chad Fowler, Ruby guru și Divisional CTO la Microsoft, și mulți alții.

Techsylvania 2017 va avea loc în perioada 17 – 20 iunie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, iar Playtech.ro susține evenimentul!

Despre Techsylvania

Techsylvania este un eveniment destinat tuturor pasionaților din lumea IT, tehnologiei și a business-ului, creat în urmă cu patru ani de către Oana Petruș și Vlad Ciurca. Scopul acestui demers este de a deveni un liant între comunitățile locale și cele mai noi tehnologii și tendințe, dar și de a crea circumstanțele potrivite de networking cu cei mai influenți oameni din industria IT.  Numărul participanților la eveniment se dublează anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 1,300 de pasionați, dovedind astfel că este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din România și din Europa de Est.

În timpul celor trei ediții au pășit pe scenă peste 100 speakeri de top, internaționali și locali, iar totodată, fondatori și investitori. Dintre aceștia, 35 au fondat companii care împreună valorează mai mult de 4,36 miliarde de dolari. Iar dintre investitorii prezenți, numărul de fonduri adunate împreună, depășesc  suma de 6,34 miliarde de dolari.