06 oct. 2017 | 10:41

Taxify reduce tariful și oferă cel mai mic preț la „taxi“ în București

ACTUALITATE
Taxify reduce tariful și oferă cel mai mic preț la „taxi“ în București

Taxify încearcă, pentru a treia oară în această toamnă, să câștige mai mulți clienți și reduce din nou tarifele. Cât vei plăti pe kilometru, dacă alegi acest serviciu. 

Taxify a redus prima dată tariful în funcție de Uber. Apoi, în urmă cu aproape două luni, a ajuns la 1,1 lei pe kilometru și apoi a venit cu cel mai mic preț de pe piață: puțin peste 60 de bani per kilometru. Desigur, doar tu plătești mai puțin, că șoferii sunt plătiți la fel, iar compania încearcă așa să-și atragă mai mulți utilizatori.

Vestea de la Taxify vine într-un moment în care taximetriștii măresc prețurile. Taxify se duce acum către 0,9 lei pe kilometru și 0,15 lei per minut. Cursa minimă te va costa 7,5 lei și promoția e activă din 6 octombrie până la finalul lunii. Dacă vrei să compari cu Uber, atunci ar trebui să știi că rivalul din America are cursă minimă de 10 lei și un preț de 1,3 lei pe kilometru.

Mai mult, Taxify vrea să rivalizeze și la servicii, nu doar la popularitate, așa că introduce opțiunea child seat, adică un scaun pentru copil, ca să n-ai probleme la deplasarea prin oraș. Desigur, pentru că numele menționat mai înainte ar fi semănat prea mult cu opțiunea Uber, Taxify a denumit opțiunea BabySeat și este oferită în parteneriat cu OLX. Deocamdată, conform companiei, sutn 50 de mașini dotate cu scaune și ar trebui să fie deja disponibile în aplicație. Ultimele noutăți de la Taxify vin în același an în care compania a anunțat divizie locală în România.

Pentru BabySeat, între 5 și 19 octombrie, nu vor fi taxe suplimentare, dar după această perioadă va fi un adaos de 9 lei. Altfel, merită să știi că dacă este perioadă cu surge pricing, poți cere un BabySeat, dacă tariful e mai mic. Uneori, la Uber, merge așa ceva.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele