11 aug. 2017 | 13:51

Noul preț absurd al Taxify te face să te întrebi de ce mai mergi pe jos

ACTUALITATE
Noul preț absurd al Taxify te face să te întrebi de ce mai mergi pe jos

Taxify, principalul rival pentru Uber pe piața din România, va reduce încă o dată tariful per cursă, dar a anunțat și durata.

Taxify a trecut la un tarif de 1,1 lei per kilometru săptămână aceasta, dar cursa pentru a strânge cât mai mulți utilizatori în aplicație continuă. Astfel, din 14 august, Taxify mai reduce o dată tariful, iar de data aceasta este „aproape” gratis.

Timp de două săptămâni, din 14 august, fiecare cursă minimă va costa cinci lei, iar prețul per kilometru va fi de 0,65 lei. De asemenea, un minut de cursă va costa 0,11 lei. Am scris deja pe larg despre această goană a Taxify după utilizatori, iar acum reușește să-și asigure popularitate, rămâne de văzut dacă-și atrage și „fericirea” șoferilor.

Înainte de anunțurile Taxify, Uber a promis cu adevărat curse gratis. Încă mai este activă oferta, dacă dorești. Astfel, până pe 15 august trebuie să inviți trei prieteni pe aplicație și ei să facă prima cursă. Dacă te asiguri de asta, până pe 15 septembrie mergi gratis cu Uber (în limita a 20 de curse de până la 15 lei).

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele