Start-Up Nation România 2017: Cum și unde poți aplica pentru program

Start-Up Nation România 2017: Cum și unde poți aplica pentru program

Start-Up Nation România 2017 se apropie cu pași repezi de data de lansare fixată pe 15 iunie. După foarte multe dezbateri consumate de la începutul anului și până acum, programul de finanțare are o formă finală de prezentare și e pregătit să debuteze în forță.

Cu doar câteva zile înainte de startul oficial, Ministerul Pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a lansat în cadrul site-ului său oficial o variantă de test a aplicației care va fi folosită pentru înscrierile care vor avea loc începând cu data de 15 iunie.

Platforma online de înscriere va putea fi testată de către doritori în perioada 9 iunie 2017 – 11 iunie 2017. Adică de azi până duminică. Aplicația pusă la punct de minister poate fi accesată aici. Cei care vor dori să își verifice propriile dosare vor trebui să își creeze un cont pe site-ul Ministerului, pe care îl vor putea folosi și la înscrierea propriu-zisă în cadrul programului Start-Up Nation România 2017.

Aplicația Start-Up Nation 2017 pusă la punct de Ministerul Pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat va fi disponibilă publicului până pe 14 iulie 2017, ora 20:00. Atunci va fi oprit procesul de depuneri a dosarelor pentru obținerea de fonduri guvernamentale nerambursabile. De asemenea, termenul de înscrieri poate fi prelungit în funcție de caz și de disponibilitate a bugetului. Dacă acesta nu va fi epuizat în primă fază, procesul va continua până la terminarea tuturor banilor puși la bătaie de către Guvernul României, notează Startupcafe.

Instrucțiuni de completare a formularului de înscriere din aplicația electronică a Start-up Nation România 2017:

  1. Pe baza datelor din formulare se va calcula punctajul aferent întreprinderii înscrise.
  2. Completează cu atenție și fără diacritice.
  3. Nu se acceptă modificări ulterioare trimiterii formularelor către operatori.
  4. Dacă la verificarea dosarului se va constata că punctajul nu este identic cu cel calculat, dosarul respectiv va fi respins.
  5. Pentru rezolvarea operativă a oricăror probleme legate de înscrierea online, utilizatorii pot apela 021 20 25 190 sau numărul de telefon aferent Oficiului teritorial IMM de care aparțin.

Mai multe informații despre programul Start-Up Nation România 2017, despre criteriile de eligibilitate și despre calendarul de acordare a fondurilor guvernamentale nerambursabile puteți găsi aici.