Sony propune noi boxe portabile și căști premium pentru audiofili

Sony propune noi boxe portabile și căști premium pentru audiofili

În cadrul evenimentului Sony de la Budapesta, compania a ținut să prezinte și o serie de soluții care se adresează celor care nu pot să stea departe de muzică. 

Muzica este parte integrată din viața multora, iar pentru audiofili, căștile și boxele care pot oferi sunt de înaltă calitate sunt necesare. Sony ține cont de asta și aduce o serie de noi produse pe piață, acestea adresându-se unei game largi de clienți.

sony mdr 1000x
Sony MDR-1000X

Căștile Sony MDR-1000X au fost vedeta prezentării, acestea fiind adresate cumpărătorilor ce își doresc o soluție premium. Compania sugerează că aceste căști sunt recomandate îndeosebi celor care călătoresc mult. Căștile vin și cu un sistem îmbunătățit de noise cancellation, astfel încât să nu ai de-a face cu zgomote nedorite atunci când te bucuri de muzica preferată. Totuși, un sistem de acest fel are tendința să devină periculos, astfel că poți să îl dezactivezi oricând este nevoie. Tot ce trebuie să faci este să atingi panoul tactil al căștilor, iar muzica se va opri și vei putea auzi ce se întâmplă în jurul tău. Căștile oferă și alte câteva modalități de interacțiune prin intermediul gesturilor.

boxă portabilă sony

Am avut oportunitatea să le testez și le-am conectat destul de repede la telefon prin NFC, apoi le-am pus pe cap. Deși sunt mai grele decât alte căști supraauriculare, sunt mult mai confortabile și se așează foarte comod pe cap. Cei de la Sony ne-au recomandat să ne pornim melodiile preferate, în timp ce ei dau volumul boxelor din cameră la maximum. N-am auzit nimic din exterior, în afara vibrațiilor produse de boxe. Chiar dacă n-am avut timp să fac și setări ale egalizatorului, căștile au reușit să redea muzica la calitate destul de înaltă, existând un echilibru plăcut între înalte, medii și joase, neexistând un bass exagerat.

boxă portabilă sony

Alte produse din gama Sony prezentate au fost o serie de boxe portabile, între care și SRS-XB10, o boxă destul de mică, dar cu funcție de Xtra Bass. Suportul boxelor este ideal dacă vrei să le agăți de ghidonul unei biciclete și nu numai. Gama de boxe FY17 PSK oferă posibilitatea de a întreține o petrecere, atât prin conectarea mai multor boxe, cât și prin luminile adiționale.

boxă portabilă sony
Sony SRS-XB10

În gama de căști adresate sportivilor, am remarcat modelul MDR-XB510AS, o pereche de căști cu fir, cu Extra Bass, splashproof, acestea cântărind doar 9 grame.

boxă portabilă sony

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: