Sony a prezentat televizorul care îți oferă sunet prin ecran

Sony a prezentat televizorul care îți oferă sunet prin ecran

Sony a prezentat la Budapesta noile produse ale companiei, iar cel mai performant OLED din generația actuală, Bravia A1 Series, este cu adevărat inovator.

Sony a prezentat o serie de televizoare noi care aduc o serie de îmbunătățiri față de generația trecută. Compania se orientează către oferirea de soluții 4K HDR pentru clienții care își doresc calitate maximă în ceea ce dorește imaginea. Televizoarele noi se bazează pe procesoare mai puternice, astfel că negrul devine mai negru ca niciodată, având în vedere testele comparative făcute în paralel, în care Sony ne-a demonstrat diferențele dintre vechile televizoare și noile modele.

Vedeta gamei de televizoare este, evident, și modelul de top. Sony Bravia A1 Series este un televizor cu ecran OLED care oferă o mulțime de funcții impresionante. Ecranul are rezoluția de 4K și vine cu HDR, iar procesorul X1 Extreme se asigură că imaginea arată întotdeauna așa cum îți dorești. Marginile ecranului au dispărut aproape în totalitate, inclusiv când vorbim de boxe. Totuși, televizorul nu vine fără un sistem de sunet, ba dimpotrivă.

Sony Bravia A1 Series beneficiază de noua tehnologie Acoustic Surface, prin care televizorul nu mai are nevoie de boxe pentru a-ți oferi sunet, ecranul devenind boxa. Într-adevăr, sunetul se propagă prin ecran în loc din boxe, iar la atingere se simt vibrațiile. Asta v-ar putea face curioși de câteva lucruri: în primul rând, calitatea sunetului nu este afectată, ba dimpotrivă, am remarcat că sunetul este mai bogat decât al unui televizor Sony din generația trecută. În al doilea rând, sunetul nu rămâne plat, deoarece televizorul vine cu un subwoofer instalat în partea din spate. Subwoofer-ul ar putea fi motiv de îngrijorare pentru unii, deoarece amprenta la sol a televizorului crește considerabil.

Logoul pare să fi dispărut și el de pe televizor, sau cel puțin aceasta este prima impresie, așa cum se vede în imaginea de mai sus. Lucrurile stau altfel și mi-e greu să-mi imaginez că Sony ar fi putut să creeze un logo mai discret de atât, așa cum puteți vedea mai jos.

Alte inovații ale noilor televizoare, cum ar fi un bezel în două culori care contribuie la imersivitate, îndeosebi pentru cei care nu privesc de pe mijlocul ecranului, sau o soluție discretă pentru acoperirea spatelui televizorului, apar mai jos:

sony

sony

sony

sony

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: