Acest site îți îmbunătățește rezoluția pozelor cu rețele neurale

Acest site îți îmbunătățește rezoluția pozelor cu rețele neurale

În ultimul an, am văzut rețele neurale folosite într-o varietate surprinzător de mare de scenarii, iar acum le poți folosi pentru a mări rezoluția pozelor.

Inteligența artificială și rețelele neurale vor revoluționa foarte multe aspecte ale muncii pe computer. Până atunci însă, vom vedea foarte multe proiecte mai mult sau mai puțin utile care profită de aceste instrumente futuriste. În prima categorie intră un nou site care te uimește prin intermediul eficienței spectaculoase cu ajutorul căreia îți amplifică rezoluția imaginilor.

Let`s Enhance este numele proiectului și poate fi experimentat de către orice internaut, cu condiția să-ți creezi un cont gratuit. Funcționează și autentificarea cu Facebook dacă îți este mai confortabilă. Accesibil la adresa letsenhance.io, site-ul te invită să urci una sau mai multe imagini pentru a fi îmbunătățite. Am urcat o imagine realizată cu Prisma de 1080 x 1080 de pixeli, iar după câteva minute de ”prelucrare”, a sărit la 4032 x 4032 de pixeli cu un nivel surprinzător de detalii. Una peste alta, dacă ai o fotografie făcută cu un telefon vechi care ți-e foarte dragă, după ce ai trecut-o prin Let`s Enhance, ai mari șanse să o poți transforma într-un tablou.

Pe marginea sporirii artificiale a rezoluției pentru fotografii, am făcut multe experimente de-a lungul anilor, dar nici un rezultat nu se compară cu performanța pe care am obținut-o din primele teste cu acest site. Photoshop face o treabă destul de bună din acest punct de vedere, dar nu se compară.

În altă ordine de idei, majoritatea fotografiilor pe care le obții din telefoanele moderne nu au nevoie de un astfel de tratament, deci serviciul s-ar putea să nu fie pentru toată lumea. Chiar și în aceste condiții însă, merită cu siguranță experimentat, măcar pentru a rămâne fascinat de evoluția tehnologică în materie de editare foto. În mod surprinzător, este destul de dificil să-ți dai seama unde se află echipa de dezvoltatori din spatele proiectului.

lets_enhance rețele neurale

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: