Sesiunile de Instagram Live pot fi salvate pe telefon

Sesiunile de Instagram Live pot fi salvate pe telefon

Sesiunile de Instagram Live sunt definite prin caracterul lor efemer. Prin intermediul celei mai noi versiuni însă, acestea pot fi salvate în telefon după încheiere.

O sesiune de streaming pe Facebook Live rămâne după finalizarea ei online. Aceasta poate fi văzută peste câteva zile sau câteva luni fără probleme. În momentul în care aceeași funcție a fost transpusă în Instagram – o altă companie Facebook, au existat însă câteva diferențe conceptuale. Cea mai importantă dintre ele ține de faptul că respectivele clipuri create prin intermediul aplicației Instagram dispăreau imediat după ce au fost filmate.

Încercând să nu reducă la zero conceptul inițial, dar să și facă în același timp viața creatorilor de conținut mai ușoară, Instagram a primit o actualizare foarte importantă zilele trecute. Cei care folosesc Instagram pentru sesiuni live de streaming vor vedea după încheierea unei sesiuni de transmisie că au un buton în plus în colțul din dreapta sus. Marcat Save, acesta vă ajută să salvați offline clipul video pe care tocmai l-ați transmis în eter. save-instagram-live-video

Sistemul de salvare este cât se poate de facil și nu implică nici un compromis de calitate. Eventual, trebuie să așteptați între câteva secunde și câteva minute finalizarea procesului de salvare, în funcție de cât de sprinten este smartphone-ul pe care îl folosiți. Este foarte important să rețineți că această funcție adițională nu influențează în nici un fel faptul că orice clipuri live generate pe Instagram vor dispărea imediat după încheierea sesiunii de broadcasting.

Pentru ca filmul pe care îl salvați la final să fie ușor de transferat și compatibil cu orice platformă, este importat de reținut că nu-i vor fi atașate acestuia comentariile primite în timpul streamingului, like-urile sau orice alte interacțiuni. Nu veți ști nici măcar numărul persoanelor care v-au văzut clipul în timp real.

Opțiunea de a salva clipuri generate prin Instagram Live este inclusă în versiunea 10.12 a aplicației de iOS și Android.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: