25 ian. 2017 | 07:21

Instagram Live Stories te ajută să îți transmiți aventurile live

ACTUALITATE
Instagram Live Stories te ajută să îți transmiți aventurile live

Într-un mod simplu și eficient, Instagram a lansat la nivel global propria soluție de streaming în timp real intitulată Instagram Live Stories.

Conceptul de Stories pe Instagram a fost introdus pe întregul mapamond în urmă cu câteva luni și permitea utilizatorilor să spună povești mai complexe prin intermediul rețelei sociale. Pe lângă postarea de clipuri și foto pe Instagram, noua funcție Instagram Live Stories vă permite să organizați sesiuni live de streaming pe platforma companiei.

În contextul în care Instagram este o companie Facebook, iar de curând a fost introduse sesiunile de streaming pe cea mai mare rețea socială prin Facebook Live, noua actualizare era previzibilă. Practic, tehnologia dezvoltată pentru Facebook și-a găsit loc și pe Instagram, deși detaliile noii funcții sunt un pic diferite. 

Inițial, Facebook Live Stories s-a lansat doar pentru un public restrâns. Pe parcursul acestei săptămână va putea fi folosită în fiecare colț al lumii de către orice utilizator, indiferent de terminalul pe care îl folosește. ,,Astăzi suntem entuziasmați să vă anunțăm că pe Instagram Stories sosesc clipurile live, un nou mod de a interacționa cu prietenii voștri și cu cei care vă urmăresc. Funcția va fi disponibilă întregii comunități de utilizatori pe parcursul săptămânii. De la tutoriale de make-up în timp real până la sesiuni de DJ, a fost interesant să vedem cum comunitatea partajează noi particularități din viața lor.

Cu alte cuvinte, tocmai a mai apărut o platformă prin intermediul căreia vă puteți exprima opiniile și demonstra talentele online în timp real. Pentru a profita de Instagram Live Stories, este suficient să intrați în aplicația obișnuită și, din ecranul principal al aplicației, să faceți un gest de swipe de la stânga la dreapta. Odată ajunși în aplicația de captură, veți avea un buton marcat Start Live Video. Un detaliu foarte important este că la finalul sesiunii de streaming, povestea voastră live va dispărea din aplicație. În secțiunea Explore a aplicației, pentru a ajunge mai rapid la sesiunile de streaming interesante, veți vedea un buton marcat Top Live.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele