Secretele LG G6 dezvăluite în prima imagine ”autentică”

Secretele LG G6 dezvăluite în prima imagine ”autentică”

LG G6 este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale acestui an, iar LG speră să dea lovitura cu ajutorul terminalului de top.

Începutul de an este unul foarte atractiv pentru amatorii de terminale de top. În următoarele luni, ar trebui să vedem noi smartphone-uri cu specificații high-end din partea LG, Samsung, Huawei, Xiaomi, Sony și nu numai. Multe dintre ele vor fi detaliate la MWC 2017 în Barcelona în doar câteva săptămâni. Până atunci, nu putem decât să ne bazăm pe zvonuri. Nimeni nu știe sigur care sunt noutățile ce vor încerca să justifice o investiție fabuloasă într-un nou telefon.

Alături de Galaxy S8, în topul celor mai așteptate gadgeturi este LG G6. LG G5 a fost un eșec la nivel global din punctul de vedere al cifrelor de vânzări, dar sud coreenii speră că își vor spăla toate păcate cu noul dispozitiv. În teorie, au toate șansele să se întâmple acest lucru dacă G6 va incorpora combinația perfectă de design atrăgător, o cameră principală peste concurență și o configurație hardware actuală. Cel mai probabil, creierul întregii afaceri va fi un Snapdragon 835 de la Qualcomm, deși s-a vehiculat și prezența ,,mai bătrânului” unui Snapdragon 821.

În ceea ce privește aspectul exterior al iminentului dispozitiv, imaginea de mai jos a fost trimisă de cineva către cei de la Business Insider.  Cu toate că este relativ ușor să creezi așa ceva în Photoshop, la prima vedere, pare a fi autentică. Aceasta confirmă prezența a două camere principale, un senzor de amprentă amplasat pe spate și un finisaj ce pare a fi foarte lucios. E de apreciat faptul că nu există nici un fel de umflătură în dreptul camerelor, o particularitate neplăcută pe care o întâlniți la orice model recent de iPhone. Câteva degete acoperă o mare parte din terminal în fotografie, dar aspectul dintr-o bucată al aparatului denotă faptul că LG a renunțat la conceptul modular introdus odată cu LG G5 în 2016.

Cel mai probabil, LG G6 va fi anunțat oficial la MWC 2017, peste câteva săptămâni. Rămâne să vedem dacă se confirmă lansarea unor variante diferite de G6 în funcție de teritoriul în care se comercializează.

lg-g6-leaked

Citește și: