LG G6 introduce un sistem nou de răcire a bateriei

LG G6 introduce un sistem nou de răcire a bateriei

LG G6 este supus în prezent unor teste extrem de amănunțite în ceea ce privește bateria, pentru ca telefonul să nu vină cu surprize la pachet.

Noul telefon nu beneficiază doar de o testare riguroasă a bateriei, pe fondul problemelor cu care a avut de-a face competitorul Samsung, ci și de un nou sistem de răcire. Astfel, LG G6 este primul telefon al producătorului care va folosi un sistem de răcire pasivă, pentru a devia căldura ce ar afecta, în mod normal, componentele.

Conducerea LG arată că atât siguranța, cât și calitatea flagship-urilor reprezintă puncte de reper importante pentru companie, deoarece din ce în ce mai mulți utilizatori își doresc să aibă telefoane sigure.

LG G6 nu este primul telefon de pe piață ce beneficiază de un sistem de răcire pasiv, dar reprezintă un pas înainte pentru companie. Sony a lucrat cu un astfel de sistem de răcire în design-ul telefonului Xperia Z2, în vreme ce Microsoft a procedat la fel în cazul device-ului Lumia 950XL. De asemenea, Galaxy S7 și S7 Edge au încorporate sisteme de răcire pasivă.

În mod ciudat, chiar și Note 7 a avut același sistem de răcire instalat pentru baterie, dar asta nu a oferit mai multe șanse telefonului, ce a ajuns să fie retras de pe piață din cauza problemelor cu incendii și explozii. Tocmai de aceea, LG, afirmă că va efectua teste riguroase ale bateriei, pentru a se asigura că telefonul nu se va supraîncălzi.

”Testele de expunere la căldură a bateriei pe care le efectuăm sunt realizate la temperaturi cu 15% mai ridicate decât standardele internaționale impuse de SUA Și Europa”, arată LG. ”De asemenea, bateria este supusă și la alte tipuri de teste, cum ar fi înțepăturile sau strivirea”, arată androidcentral.com.

LG G6 este așteptat la Mobile World Congress 2017, ce va avea loc în februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: