Seagate anunță Exos și Nytro cu spațiu uriaș de stocare

Seagate anunță Exos și Nytro cu spațiu uriaș de stocare

Seagate anunță noul pachet de soluţii, denumit Enterprise Datasphere Fleet. Aici sunt incluse seriile Exos și Nytro, SSD și HDD cu suficient spațiu de stocare pentru cei care au nevoie.

Seagate susține că, la pachet cu tehnologia de protecţie Seagate Secure, modelele selectate din cadrul EDF respectă standarde stricte de securitate și stochează în siguranță cele mai valoroase date. Fiecare dispozitiv e construit special pentru a gestiona cantități mari de date.

Astfel, hard disk-urile Seagate Exos Enterprise sunt construite cu scopul de a maximiza eficiența stocării pentru o multitudine de aplicații, volume de lucru și niveluri de stocare. Oferă capacitatea scalabilă de care are nevoie un business și aici vârful de gamă este Seagate Exos X-Class și oferă suport pentru a face unele dintre cele mai rapide transferuri de date posibile. Simultan, protejează date sensibile și asigură respectarea politicilor de securitate.

Seagate Nytro e despre SSD. Sunt soluții de stocare de înaltă performanță, bazate pe memorii flash ultrarapide, cu latență redusă și consum redus de energie, care schimbă „arhitectura” în domeniul stocării de date. Prin furnizarea de viteze, densități și TCO îmbunătățite în centrele de date, Nytro abordează eficient şi în timp real nevoile actuale de stocare, permițând prin disponibilitatea instantanee a datelor o întelegere aprofundată a acestora.

Portofoliul de produse Nytro oferă printre cele mai variate game de SSD-uri de top și soluții flash de pe piață, menite să satisfacă o gamă largă de nevoi de stocare din mediul business. Nevoia curentă de sporire a capacităţii de stocare şi a performanţei, combinată cu cerințle de spațiu, infrastructură și buget ale clienților conduc hyperscale, cloud, centrele de date și stocarea de date business către arhitecturi multi-nivel.

Citește și: