Imagini satirice ale problemelor societății de azi și de mâine

Imagini satirice ale problemelor societății de azi și de mâine

Odată cu secolul XXI problemele societății s-au amplificat. Poate că suntem în secolul vitezei, agitației, tehnologiilor și altele, însă ele au tras după sine multe altele.

Gunduz Aghayev a transpus aceste pete negre ale societății de astăzi în câteva ilustrații care reflectă cel mai bine drumul pe care am luat-o cu toții și care, cu siguranță, viitoarele generații se vor naște în mijlocul lui, fără să întrebe de ce.

Ultima oază

Da, chiar așa vom ajunge, dacă inițiativa de a păstra un Pământ verde nu va pleca de la noi. Numeroase studii au demonstrat că natura se schimbă din cauza acțiunilor noastre, conștiente sau nu. Chiar și așa, victima coletarală este chiar mediul în care trăim.

Televizorul

Mereu am ascultat poveștile bunicului care-mi povestea cum era lumea înainte de televizor și, mai ales, cum erau copii. Nu de puține ori mi-am dorit să trăiesc acele vremuri, pentru că, da, atunci chiar erai cu picioarele pe Pământ.

Make America Great Again

Sloganul lui Trump cu care a câștigat alegerile rezidențiale din Statele Unite a avut un impact asupra americanilor, dar nu numai. În orice caz, se împlinește aproape un an de mandat sub Donald Trump și, sincer, nu știu cât de ”great” a devenit. Această ilustrație prevestește sigur ceva.

Ură față de LGBTQ

Cum dragostea nu se face pe cântar sau cu buletinul pe masă, nu se face nici după sex. Există și vor exista homofobi, asta e clar.

Războiul și aplauzele de după

Cuvintele sunt de prisos.

Omul modern

De la primii oameni până acum au tot existat ilustrații care arătau evoluția rasei umane, însă, dacă în secolul XXI am ajuns niște oameni cu spinner-ul de cât, ne așteaptă vremuri grele.

Nu există alternative

Da, nu putem accepta că cei din jur nu ne seamănă, că nu suntem trași la indigo, că unii sunt mai nonconformiști, chiar dacă toți suntem o apă ș-un pământ.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Bored Panda
Etichete: