Samsung Galaxy S8 nu va fi lansat mai devreme

Samsung Galaxy S8 nu va fi lansat mai devreme

Samsung Galaxy S8 nu va fi lansat mai devreme, în ciuda numeroaselor probleme cu modelul Note 7.

Cele mai recente știri au indicat că producția de Note 7 a fost oprită, după ce telefoane marcate ca fiind sigure au explodat în ultimele zile. În aceste condiții, publicația Phonearena îi cita în urmă cu ceva vreme pe cei de la KB Investment & Securities, care sugerau că Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat mai devreme pentru a limita pierderile cauzate de rechemarea în fabrică a dispozitivelor Galaxy Note 7.

Mai exact, unul dintre analiști afirma că lansarea noului Samsung Galaxy S8 la sfârșitul primului sfert financiar din anul 2017 fără a schimba planurile, ar putea avea efecte neplăcute asupra afacerilor coreenilor în anul respectiv. Cele mai noi informații, însă, contrazic această ipoteză și sugerează că următorul flagship al companiei din Coreea de Sud ar putea debuta la MWC. Evenimentul este organizat în Barcelona între 27 februarie și 2 mai, iar primul sfert financiar al anului 2017 în Statele Unite va lua sfârșit pe 31 decembrie, în acest an.

Informațiile au fost furnizate de un leaker care folosește numele Ricciolo pe Twitter, acesta realizând și o imagine cu o presupusă invitație. Desigur, aceasta nu este reală și reprezintă doar modul în care persoana respectivă și-a imaginat invitația.

Samsung Galaxy S8 ar trebui să fie construit în jurul unui panou 4K cu o diagonală de 5,2 inci. Acesta ar putea fi primul telefon cu 6GB RAM al Samsung. Partea de captură este vitală pentru un smartphone de top în această perioadă, iar Galaxy S8 se pare că va avea o combinație între o cameră principală de 30 megapixeli cu stabilizare optică și o cameră de 9 megapixeli pentru selfie-uri. Spațiul de stocare va fi de minim 64GB, iar bateria va fi de 4.200 mAh.

Noul Galaxy S8 va fi livrat, cu siguranță, cu sistemul de operare Android 7.0, cunoscut și sub numele de Nougat. Samsung ar putea introduce și portul USB Type-C pentru S8, având în vedere că Note 7 este deja dotat cu acesta.

Citește și: