Samsung J7+ este al doilea telefon cu două camere principale al gigantului

Samsung J7+ este al doilea telefon cu două camere principale al gigantului

La doar câteva săptămâni după ce a fost dezvăluit Galaxy Note 8, cei de la Samsung au anunțat în mod oficial cel de-al doilea smartphone cu două camere principale.

Anul trecut, o serie importantă de jucători din tech au lansat telefoane cu două camere principale. Huawei P9 sau iPhone 7 Plus sunt doar două exemple de smartphone-uri capabile de rezultate spectaculoase în domeniul capturii  foto-video. Din motive necunoscute, Samsung a întârziat la petrecere și a așteptat mai bine de un an până la lansarea primului gadget cu aceleași dotări.

Galaxy Note 8 este primul telefon cu două camere principale al sud coreenilor. Deși nu a ajuns încă la utilizatori, Samsung a anunțat deja un al doilea terminal cu dotări similare din punctul de vedere al capturii foto/video. Intitulat Samsung J7+, dispozitivul are un design atrăgător, fără să vină la înaintare cu un preț exagerat.

Samsung Galaxy J7+ nu este un telefon accesibil, dar se încadrează cu brio în segmentul mainstream. Având în vedere că piața terminalelor de top include din ce în ce mai multe modele de 1000 de dolari și mai scumpe, orice gadget sub 400 de dolari merită toată atenția.

Momentan, Galaxy J7+ a apărut doar pe site-ul thailandez, dar nu este deloc exclus să-l vedem și în Europa în următoarele săptămâni. Acesta are pe spate un senzor de 13 megapixeli cu f/1.7 și un al doilea senzor de 5 megapixeli cu f/1.9. Selfie-urile vor fi realizate folosind un senzor de 16 megapixeli pe partea din față a telefonul.

În rest, partea de performanță a Galaxy J7+ este asigurată de un octacore MediaTek Helio P20 tactat la 2,4GHz cu 4GB RAM și o memorie expandabilă de 32GB. Ecranul are o diagonală de 5,5 inci, iar rezoluția nativă este Full HD – 1920 x 1080. Încărcarea și transeferul de date se realizează prin USB C, iar conectica mai include un chipset Wi-Fi și 4G LTE. Prețul de achiziție pentru telefon este de 390 de dolari fără nici un fel de subvenții de la operatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: