Samsung Galaxy Note 8 are cel mai bun ecran de telefon creat vreodată

Samsung Galaxy Note 8 are cel mai bun ecran de telefon creat vreodată

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran foarte bun, iar asta o arată noile teste efectuate și rezultatele acestora.

Așa cum DxOMark este o autoritate în domeniul testelor de camere foto pentru telefoane mobile, DisplayMate activează în sectorul ecranelor de telefoane. În timp ce DxOMark nu are încă o cameră foto perfectă, DisplayMate a găsit deja ”cel mai bun ecran făcut vreodată”, odată cu apariția lui S8, dar Samsung Galaxy Note 8 vine cu un ecran chiar mai bun de atât.

Poate că pare greu de imaginat, dar ecranul de pe Note 8 este cu 20% mai mare decât cel de pe Galaxy S8, dovedind că cei de la Samsung știu să profite la maximum de marginile din ce în ce mai mici, dar și de dimensiunile mai mari ale telefonului recent lansat.

Nu doar dimensiunile fac din ecran o vedetă. Luminozitatea acestuia ajunge la 1.200 nits, în timp ce luminozitatea lui S8 atinge o valoare maximă de 1.000 nits. Ecranul de pe Note 8 este, astfel, cel mai luminos testat vreodată de DisplayMate.

O asemenea luminozitate este necesară pentru capacitățile HDR. Acesta este ajutat și de game de culori DCI-P3 100%, același procentaj folosit pentru televizoare 4K HDR. Având în vedere astfel de valori, e ușor de înțeles de ce cei de la DisplayMate au fost impresionați de Samsung Galaxy Note 8.

iPhone 8 ar putea veni cu surprize după lansare. Până acum, DisplayMate a catalogat diferit ecranele Samsung și Apple, cei dintâi având display-uri OLED, iar Apple folosind panouri LCD. Anul acesta, însă, iPhone 8 va beneficia de un ecran OLED, creat tot de Samsung, iar specificațiile ar putea fi impresionante.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: