Samsung Galaxy S9 obține scoruri impresionante în primele teste

Samsung Galaxy S9 obține scoruri impresionante în primele teste

Samsung Galaxy S9 mai are aproximativ două luni până la lansare, dar deja apar primele teste de benchmark cu telefonul.

Nu mai e foarte mult timp până ce vom vedea noul duo din seria Samsung Galaxy, modelele S9 și S9+. Până la dezvăluirea oficială, însă, vom ști mai toate micile detalii despre telefon.

Cele mai noi informații au legătură cu puterea telefoanelor, iar rezultatele primelor teste de benchmark cu S9 prezintă scoruri impresionante.

Testul de față a fost realizat cu un Samsung Galaxy S9 dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 845, flagship-ul companiei. În România, însă, vor ajunge telefoane cu Exynos 8910. Performanța acestora este echivalentă cu cea de la Snapdragon, dacă nu chiar mai bună. Spre exemplu, modelele de S8 cu Exynos sunt ceva mai puternice decât cele cu procesoare Qualcomm.

În testul de benchmark pare că avem de-a face cu un Samsung Galaxy S9+, cu modelul SM-G965. La capitolul performanță single-core, telefonul a obținut 2.422 de puncte. Pe segmentul multi-core, smartphone-ul a ajuns la 8.351 de puncte.

Scorurile de pe Geekbench pentru Samsung arată că niciun terminal al producătorului nu a obținut peste 2.000 de puncte în single-core, în timp ce punctajul maxim multi-core de până acum ajunge la aproximativ 6.500 de puncte.

În testul făcut cu Samsung Galaxy S9+, putem observa că avem de-a face cu un telefon care rulează Android Oreo și care are 6 GB de memorie RAM.

Ne așteptăm să vedem telefoanele dezvăluite spre finalul lunii februarie, la MWC 2018. Două date din cadrul evenimentului au fost deja vehiculate, așa că sunt șanse mari ca aici să fie prezentate smartphone-urile. Astfel, ele ar urma să ajungă la vânzare la jumătatea lunii martie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: