01 mai 2017 | 08:00

Probleme cu Galaxy S8: unele telefoane repornesc singure, iar altele nu mai pornesc deloc

ACTUALITATE
Probleme cu Galaxy S8: unele telefoane repornesc singure, iar altele nu mai pornesc deloc

Samsung Galaxy S8 ne-a adus o serie de inovații, dar odată ce a ajuns în mâinile utilizatorilor au început să fie descoperite problemele.

Am scris deja despre ecranele roșiatice ale lui S8, despre care Samsung a afirmat că necesită doar o calibrare din setări, dar și despre problemele cauzate de încărcarea wireless și compatibilitatea cu astfel de accesorii. Acestea nu sunt singurele probleme ale telefonului, cea mai nouă afectând chiar mai grav deținătorii de astfel de smartphone-uri.

Din ce în ce mai mulți utilizatori se plâng pe reddit, pe forumurile Samsung, dar și în alte locuri cu privire la faptul că telefonul nu mai pornește după ce este restartat, în timp ce alții cred că există probleme legate de cardurile microSD.

Unii utilizatori susțin că aplicațiile sunt mutate după ce telefonul este repornit, în timp ce alții spun că telefonul lor s-a închis singur și nu a mai putut fi repornit. De asemenea, sunt și utilizatori care se plâng de erori legate de cardul microSD când telefonul repornește.

De asemenea, alții se plâng de un ciclu de restartare, în care telefonul se închide odată la câteva minute, iar problema nu se rezolvă fără o resetare la setările din fabrică. Chiar și această soluție este una temporară, deoarece după câteva ore problemele reapar.

Momentan, Samsung îi invită pe utilizatorii afectați să-și trimită telefoanele la service pentru reparații, să le returneze pentru a-și primii banii înapoi sau să le dea la schimb pentru un Galaxy S8 nou. Unii dintre cei care și-au schimbat deja telefonul s-au lovit deja de aceleași probleme.

În cazul unora, amprentele salvate în telefon dispar, iar alții au descoperit că telefonul se întoarce spontan la lock screen. fără restart. Momentan, nu au fost identificate soluții pentru aceste probleme, dar ar fi bine ca Samsung Galaxy S8 să aibă parte de rezolvări curând.