Samsung Galaxy S8 are probleme cu încărcarea wireless

Samsung Galaxy S8 are probleme cu încărcarea wireless

Samsung Galaxy S8 este un ”infinit imperfect” și are o serie de defecte, ca orice alt telefon, iar cel mai recent este legat de încărcarea wireless.

Ecranele roșiatice ale lui Galaxy S8 ba sunt o problemă, ba nu sunt o problemă, ba sunt o problemă care se poate rezolva ușor; depinde pe cine întrebi când vine vorba de asta. Cert e că telefonul are propriile defecte, ca orice alt smartphone. Diferența, însă, este că flagship-ul este mult mai popular decât un telefon obișnuit, astfel că și problemele sale ajung mai repede în centrul atenției.

Unii utilizatori care dețin un Samsung Galaxy S8 se lovesc de o problemă legată de încărcarea wireless: procesul de încărcare rapidă nu este funcțional, chiar dacă posesorii folosesc un încărcător obișnuit sau pe cel original de la Samsung.

Trebuie menționat că problema apare doar când funcția Fast Charging este folosită. Încărcătoarele standard, care nu încarcă rapid, nu sunt afectate de această problemă, fie că vorbim despre gadget-uri Samsung sau de la alt producător.

În plus, toate încărcătoarele produse înainte de Samsung Galaxy S8 care au încărcare rapidă nu sunt funcționale. Doar încărcătorul wireless rapid, lansat odată cu telefonul, dar și primul încărcător de acest fel lansat de Samsung, funcționează.

Atunci când utilizatorii încearcă să își încarce telefonul cu un încărcător wireless necompatibil, o notificare apare pe smartphone, informând utilizatorii că o încărcare anormală a fost detectată. În partea de jos a ecranului apare un mesaj care informează că încărcarea wireless este oprită. Cel mai probabil, S8 nu primește suficient curent electric de la încărcător, scrie slashgear.com.

Chiar dacă problema nu este atât de severă precum cea a ecranelor roșiatice, este ceva ce ar trebui rezolvat de Samsung. Spre binele companiei, ar trebui să fie o problemă ce poate fi rezolvată printr-un update de software.

Citește și: