27 mart. 2017 | 17:01

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus au apărut în AnTuTu

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S8 și S8 Plus au apărut în AnTuTu

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus sunt la doar două zile distanță de lansare, iar telefoanele au fost listate foarte recent în baza de date AnTuTu.

Lansarea celor două flagship-uri ale Samsung va avea loc pe 29 martie și nu mai avem mult timp de așteptat. Mai avem, însă, timp pentru a discuta pe marginea unor noi leak-uri. Aceste noi informații vin de la AnTuTu, cea mai populară aplicație de benchmarking folosită pentru dispozitivele cu Android.

samsung galaxy s8 plus antutu

Astfel, atât Samsung Galaxy S8, cât și varianta S8 Plus, apar în baza de date a celor de la AnTuTu. Avem de-a face, însă, doar cu specificații, nu și cu un test de benchmark efectuat în cadrul aplicației. S8 vine în două variante, una cu procesor Snapdragon, iar cealaltă cu procesor Exynos. Știm deja că modelele sunt Snapdragon 835, respectiv Exynos 8895, dar așteptăm să vedem și ce scoruri obțin în teste. Zvonurile arată că procesorul construit de Samsung ar fi ceva mai rapid decât cel al Qualcomm.

samsung galaxy s8 plus antutu

Varianta S8 pare să aibă rezoluția de 1080 x 1920 pixeli, ceea ce ar fi într-o oarecare contradicție cu raportul de aspect de 18,5:9, al ecranelor, despre care s-a zvonit deja. Variantele SM-G950F, SM-G955U și SM-G955F au rezoluția de 2220 x 1080 pixeli.

samsung galaxy s8 plus antutu

Toate telefoanele sunt dotate cu 4GB de RAM, deși există informații conform cărora variante cu 6GB de RAM ar fi disponibile pe piața din China, conform gsmarena.com. În plus, toate dispozitivele sunt listate cu 64GB de spațiu de stocare, deși ar putea exista variante care să ofere și mai mult de atât.

samsung galaxy s8 plus antutu

Nu avem surprize nici la capitolul cameră, unde observăm o cameră foto principală de 12 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli. Toate aceste informații ni se vor confirma, însă, în doar două zile, la lansarea oficială a telefoanelor.