Samsung Galaxy S8: Ecranul telefonului are o serie de rezoluții inedite

Samsung Galaxy S8: Ecranul telefonului are o serie de rezoluții inedite

Samsung Galaxy S8 este și mai aproape de lansare, iar în informațiile de astăzi aflăm că ecranul acestuia vine cu un raport de aspect nou pe piață.

Două noi imagini au apărut pe internet, acestea arătând setările cu privire la rezoluția ecranului. Știm deja că display-ul este ceva nou pentru Samsung și nu numai, având în vedere dimensiunile acestuia, dar compania vine și cu un raport de aspect nou.

În imaginea care ne prezintă setările rezoluției, putem vedea că ecranul va suporta trei rezoluții diferite. Cea mai mică dintre acestea este cea HD+, care oferă 1480 x 720 pixeli. Rezoluția intermediară este FHD+, care oferă 2220 x 1080 pixeli, iar cea mai bună rezoluție este WQHD+. Aceasta oferă 2960 x 1440 pixeli și este rezoluția nativă a lui Samsung Galaxy S8.

samsung galaxy s8 rezoluție

Astfel, noul Samsung Galaxy S8 va avea un raport de aspect al ecranului de 18,5:9, similar cu cel folosit de LG G6, de 18:9.

Pe lângă imaginea cu setările pentru rezoluție ale telefonului, a apărut și o imagine cu o cutie a lui Samsung Galaxy S8 Plus. Acesta pare să aibă 64 GB de spațiu de stocare, arată androidcentral.com. Telefonul se lansează în aproximativ o săptămână și este extrem de așteptat pe piață. Are și de ce, având în vedere toate opțiunile care ar urma să facă parte din noul flagship al celor de la Samsung.

samsung galaxy s8 plus cutie

O informație cu privire la căștile noului Samsung apăruse pe internet zilele trecute: astfel, telefonul ar urma să beneficieze de o pereche de căști AKG, dar pe cutia fotografiată mai sus nu apare nicio informație specifică despre acestea, decât generica specificație cu privire la căștile incluse în cutie.

Citește și: