Samsung Galaxy S8: Primele carcase pentru smartphone arată designul acestuia

Samsung Galaxy S8: Primele carcase pentru smartphone arată designul acestuia
13:37 17.02.2017

Samsung Galaxy S8 mai are ceva până să fie anunțat oficial, dar accesoriile pentru acesta deja au început să apară pe piață.

Unul dintre producătorii de accesorii care afișează deja produse pentru Samsung Galaxy S8 este UAG. Aceștia afișează deja pe site carcase pentru telefon, iar acestea relevă o serie de elemente de design al viitorului flagship din seria Galaxy S.

În partea din față a telefonului se pot observa camera frontală, un scanner de iris, dar și alți patru senzori așezați deasupra display-ului. Pe lângă aceștia, poate fi observat și logoul Samsung, ce a fost mutat în partea de jos a telefonului. Aceste imagini sunt în concordanță cu cele apărute deja pe internet până acum, arătând lipsa butoanelor capacitive, dar și a butonului fizic Home, arată sammobile.com.

În ceea ce privește spatele telefonului, senzorul de amprentă este amplasat în partea dreaptă a camerei foto. În afară de butonul de power și de tastele pentru volum, Samsung Galaxy S8 pare să mai aibă un buton în plus pe o latură, iar carcasa este decupată în jurul acestuia. Designul confirmă zvonurile conform cărora telefonul ar avea un buton dedicat pentru inteligența artificială Bixby.

La MWC 2017, Samsung va avea un eveniment de lansare, unde cel mai probabil va fi prezentată cea mai nouă tabletă din gama producătorului, creată pentru a umple, cel puțin temporar, vidul creat de eșecul Note 7.

Prezența Samsung Galaxy S8 la MWC 2017 a fost confirmată, de asemenea, chiar de către președintele diviziei de comunicații mobile a Samsung, Koh Dong-jin, acesta spunând că vom avea parte de o ”prezență scurtă”. Președintele a mai sugerat și că va discuta cu presa imediat după eveniment, unde vom avea parte de un teaser al noului flagship.

Evenimentul de presă al companiei este pregătit pentru 26 februarie, în cadrul MWC 2017. În cadrul acestei prezentări vor fi prezentate, cel mai probabil, și alte dispozitive, cum ar fi device-uri purtabile, pe lângă tabletă.

loading...