16 feb. 2017 | 17:17

Samsung Galaxy S8: Prima prezentare video are loc la MWC 2017

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S8: Prima prezentare video are loc la MWC 2017

Samsung Galaxy S8 se apropie cu pași repezi de lansare, iar primul teaser video cu flagship-ul sud-coreenilor va fi prezentat în cadrul MWC 2017.

La MWC 2017, Samsung va avea un eveniment de lansare, unde cel mai probabil va fi prezentată cea mai nouă tabletă din gama producătorului, creată pentru a umple, cel puțin temporar, vidul creat de eșecul Note 7.

Prezența Samsung Galaxy S8 la MWC 2017 a fost confirmată, de asemenea, chiar de către președintele diviziei de comunicații mobile a Samsung, Koh Dong-jin, acesta spunând că vom avea parte de o ”prezență scurtă”. Președintele a mai sugerat și că va discuta cu presa imediat după eveniment, unde vom avea parte de un teaser al noului flagship.

Evenimentul de presă al companiei este pregătit pentru 26 februarie, în cadrul MWC 2017. În cadrul acestei prezentări vor fi prezentate, cel mai probabil, și alte dispozitive, cum ar fi device-uri purtabile, pe lângă tabletă.

Zvonurile care circulă în legătură cu teaser-ul pentru Samsung Galaxy S8 vorbesc și despre faptul că în videoclip ni se va prezenta și data de lansare oficială a telefonului.

Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus vor veni în variante de ecran cu diagonala de 5,8 inci, respectiv 6,2 inci, ambele având rezoluție 2K. Acestea vor fi bazate pe procesoare Snapdragon 835 sau Exynos, acestea din urmă beneficiind de tehnologia de fabricație de 10nm. Memoria RAM a telefoanelor va fi, cel mai probabil, de 4GB. De asemenea, cele două telefoane vor avea o cameră foto principală de 16MP și f/1,7, cu posibilitate de filmare 4K, relatează slashgear.com.

Specificațiile de mai sus sunt cele mai întâlnite în cadrul zvonurilor din industrie, astfel că trebuie privite cu o doză de scepticism până avem parte de informații oficiale venite din partea celor de la Samsung.