Samsung Galaxy S8: Bixby este oficial noul asistent virtual al telefonului

Samsung Galaxy S8: Bixby este oficial noul asistent virtual al telefonului

Un nou asistent virtual bazat pe inteligență artificială, Bixby, ar urma să fie introdus pe Samsung Galaxy S8.

Știm deja de ceva vreme că un astfel de asistent virtual revoluționar va veni pe Samsung Galaxy S8, Și numele acestuia, Bixby, a fost vehiculat de ceva vreme, doar că nu a existat până acum o confirmare oficială venită din partea companiei.

Se pare că Samsung a confirmat numele asistentului virtual pe site-ul italian al companiei. Aceștia au făcut un update paginii cu privire la confidențialitate și confirmă două lucruri, de fapt. Primul dintre acestea este numele asistentului Bixby, iar al doilea este că această inteligență artificială va fi oferită și pentru alte telefoane din gama Samsung, scrie sammobile.com.

Cel mai probabil, Bixby ar trebui să fie mai capabil decât asistenții Cortana sau Siri, asistentul celro de la Samsung urmând să fie lansat cu suport pentru 8 limbi, conform zvonurilor. Samsung va oferi toate informațiile despre funcțiile acestui asistent odată cu lansarea lui Samsung Galaxy S8.

Aplicația de cameră de pe Galaxy S8 va avea un buton dedicat pentru Bixby. Atunci când este apăsat, aplicația va analiza obiectele din cadru, în loc să facă fotografii. Astfel, acesta ar putea transforma textul într-o variantă digitală sau ar putea permite utilizatorilor să găsească online un obiect pe care îl analizează. De asemenea, o astfel de analiză poate oferi și posibilitatea de cumpărare a unui obiect identificat, prin link-uri recomandate.

Un asemenea asistent personal sună extrem de promițător, dar rămâne de văzut și ce alte funcții va decide Samsung să introducă în cadrul acestuia, deoarece cu o floare nu se face primăvară, iar Bixby ar putea să nu înregistreze succesul așteptat dacă nu oferă o gamă largă de funcții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: