22 feb. 2017 | 10:37

Samsung Galaxy S8: Au apărut noi imagini cu smartphone-ul

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S8: Au apărut noi imagini cu smartphone-ul

În ultimele zile au apărut din ce în ce mai multe imagini cu Samsung Galaxy S8, iar fotografiile cu flagship-ul sud-coreean continuă să fie distribuite pe internet.

samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 continuă să apară în diverse imagini legate care îl prezintă în toată splendoarea sa. Am trecut deja de perioada în care tot felul de render-uri, care de care mai futuriste și mai aproape sau mai departe de adevăr. În ultima perioadă au început să apară diverse imagini cu dispozitivul în sine, iar ieri au apărut imagini cu Galaxy S8, prezentat din mai multe unghiuri, astfel încât să ne facem o idee cât mai clară despre telefon.

samsung galaxy s8

Se pare că telefonul este deja gata, având în vedere că astăzi avem parte de o serie de noi imagini cu dispozitivul. Imaginea de mai jos prezintă un ecran imens, al cărui design se datorează mai ales marginilor extrem de subțiri. Tot în cadrul acestei imagini avem ocazia să descoperim și cum arată noile butoane de navigare ale lui S8. Acestea au un design diferit față de alte butoane folosite până acum, fiind mai ales diferite față de butoanele standard recomandate de către Google, arată gsmarena.com.

samsung galaxy s8

Vedem încă o dată că logoul Samsung a dispărut de pe partea din față a telefonului, dar și că nu mai există un buton fizic Home, care a fost prezent pe toate modelele din seria Galaxy S, până acum. De asemenea, avem încă o dată confirmarea că senzorul de amprentă se mută în partea din spate a dispozitivului. Poziția aleasă de Samsung, însă, nu pare să fie cea mai potrivită, având în vedere că senzorul este amplasat în partea dreaptă a camerei, iar accesul nu este cel mai facil.

samsung galaxy s8