21 feb. 2017 | 16:43

Samsung Galaxy S8: Cea mai nouă imagine prezintă butoanele de navigare

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S8: Cea mai nouă imagine prezintă butoanele de navigare

Samsung Galaxy S8 se apropie de dezvăluirea de la MWC 2017, iar până atunci, a apărut o nouă imagine cu smartphone-ul, fiind prezentate butoanele de navigare.

Au apărut recent pe Internet o serie de imagini care prezintă un Samsung Galaxy S8 în toată splendoarea sa. Modelul este destul de mare și ar putea să fie chiar S8 Plus. Sursa imaginilor pare să fie un producător de folii de protecție pentru ecrane, care își prezintă produsul deja aplicat pe un ecran de S8.

samsung galaxy s8

Nu folia de protecție ne interesează, ci designul pe care îl putem observa în ceea ce privește ecranul noului flagship. Astfel, Samsung Galaxy S8 nu va mai avea un buton home fizic, fiind primul device din seria Galaxy S ce renunță la acest element. În schimb, butonul home devine integrat în ecran, la fel ca și celelalte butoane de navigare ale smartphone-ului. Pe ecran se poate observa și un buton de back, aflat în partea dreapta jos. De asemenea, logoul Samsung nu mai este prezent pe partea din față a telefonului.
samsung galaxy s8
Designul telefonului ne confirmă și zvonul conform căruia Samsung Galaxy S8 va avea senzorul de amprentă amplasat pe partea din spate. Acesta ar fi amplasat în partea dreaptă față de cameră, ceea ce nu ar fi cea mai fericită alegere a producătorului, existând variante și mai facile și comode pentru utilizatori.

samsung galaxy s8

Samsung pare să adopte propriul design pentru tastele de navigare, acestea fiind diferite față de cele standard, propuse de Google. Noile imagini arată un design identic cu cel apărut în urmă cu puțin timp, astfel că există șanse foarte mari ca aceasta să fie varianta finală a flagship-ului Samsung Galaxy S8, arată sammobile.com.

samsung galaxy s8