Samsung Galaxy S8 aduce pe piață și noile Gear VR și Gear 360

Samsung Galaxy S8 aduce pe piață și noile Gear VR și Gear 360

Samsung Galaxy S8 s-a lansat astăzi, în urmă cu scurt timp, la New York, iar noile variante de Gear VR și Gear 360 au fost prezentate, de asemenea.

Lansarea Samsung Galaxy S8 ne-a adus două noi telefoane de top pe piață, dar și o serie de accesorii, fie noi, fie în variante îmbunătățite. Avem deja dock-ul DeX pe piață, dar Samsung a decis să aducă și variante noi de Gear VR și Gear 360.

Casca de realitate virtuală Gear VR vine cu un upgrade important, astfel că veți putea controla casca de realitate virtuală cu ajutorul unei telecomenzi incluse în pachet. Partea cea mai bună când vine vorba de telecomandă este că nu este compatibilă doar cu varianta actuală a căștii de realitate virtuală, ci și cu modelul anterior. Gear VR este ideal pentru vizionarea de materiale filmate la 360 de grade, oferind o experiență destul de imersivă.

samsung galaxy s8 gear vr

Gear 360 este a doua noutate de la evenimentul Samsung de astăzi și vine, de asemenea, cu îmbunătățiri care se vor dovedi destul de utile pentru cei interesați de o asemenea cameră. Device-ul vine cu două camere foto-video, fiecare având un senzor de 8,4 megapixeli. Acestea pot filma cu ușurință la 24fps. Rezoluția maximă la care pot fi capturate videoclipuri este real 4K, de 4096 x 2048 pixeli.

Camera Gear 360 este compatibilă nu doar cu Samsung Galaxy S8 și S8 Plus, dar și cu alte modele din gama Galaxy S, începând cu S6. De asemenea, camera este compatibilă și cu noile modele A5 (2017) și A7 (2017). Gear VR vine cu rezistență la apă, dar și cu o baterie mai mică. Aceasta are o capacitate de 1160mAh, în comparație cu cei 1350mAh ai modelului anterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: