Samsung Galaxy S8 Active: Existența telefonului este dezvăluită chiar de producător

Samsung Galaxy S8 Active: Existența telefonului este dezvăluită chiar de producător

Samsung Galaxy S8 Active este smartphone-ul despre care am mai vorbit, dar care a rămas până acum la stadiul de zvon.

Nu ar fi prima dată când Samsung lansează o versiune Active a telefoanelor de top din gama Galaxy S, astfel că șansele pentru apariția unui Galaxy S8 Active erau destul de mari. Suntem aproape siguri că smartphone-ul va fi lansat, având în vedere că acesta a fost certificat de către FCC în urmă cu două zile.

De asemenea, designul zonei din spate a fost detaliat în documentele de la FCC. Mai mult, telefonul apare și în documente legate de certificarea Wi-Fi, iar acum, acesta a fost confirmat și de către Samsung, având în vedere că detalii despre telefon apar în cadrul update-ului unei aplicații a producătorului.

Samsung Galaxy S8 Active, cunoscut sub numele de cod Cruiser, a apărut în cadrul changelog-ului de la aplicația Samsung Video Library, din magazinul Play. Acesta nu este singurul dispozitiv menționat în cadrul listei cu schimbări, fiind însoțit și de Galaxy J7 Reloaded, dar și de Galaxy Tab A2 S. Astfel, ni se confirmă că telefonul va fi lansat, dar se pare că acesta va ajunge inițial la clienții AT&T din SUA, scrie sammobile.com.

În ceea ce privește specificațiile noului Samsung Galaxy S8 Active, ar trebui să avem parte de un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5,8 inci și rezoluție QHD+. De asemenea, procesorul Snapdragon 835 lucrează alături de 4GB de memorie RAM, iar la capitolul stocare ai parte de 64GB de soațiu. Camera principală are un senzor de 12 megapixeli, iar cea secundară are un senzor de 8 megapixeli.

Varianta Active vine cu certificare IP68, de rezistență la praf și apă, dar și cu certificare MIL-STD-810G, de rezistență la șocuri.

Citește și: