Samsung Galaxy S8 Active: cum arată vârful de gamă indestructibil

Samsung Galaxy S8 Active: cum arată vârful de gamă indestructibil

Samsung va lansa Galaxy S8 Active, o variantă indestructibilă a flagship-ului Galaxy S8, iar o nouă imagine ne dezvăluie mai multe detalii ale acestui smartphone.

Compania are obiceiul de a lansa mai multe versiuni ale flasghip-urilor sale exclusiv pe AT&T și nu va veni ca o surpriză pentru nimeni dacă în câteva săptămâni aceștia vor dezvălui o nouă variantă a Galaxy S8, ”Active”. O imagine apărută în mediul online cu acest nou dispozitiv a apărut astăzi pe internet și ne dezvăluie câteva detalii importante cu privire la acest smartphone.

Samsung Galaxy S8 Active ar urma să fie noul model cu rezistență îmbunătățită la intemperii și șocuri, iar imaginea ajunsă online ne-ar putea oferi ocazia de a vedea pentru prima oară acest dispozitiv, cu modelul SM-G8992A, care este compatibil cu streaming-ul HD, după cum menționam într-o știre anterioară.

La prima vedere, este evident că Galaxy S8 Active va avea un corp mai rezistent, de o grosime mai mare, tocmai în ideea de a-l proteja împotriva șocurilor și loviturilor. În plus, modelul Galaxy S8 Active va beneficia de standardul de durabilitate MIL-STD-810G, potrivit Ubergizmo.

De asemenea, acest smartphone ar putea fi singura variantă a Galaxy S8 care va avea un ecran plat. Atât Galaxy S8, cât și S8 Plus au ecran de tip Infinity curbat, cu un bezel extrem de mic, specificații care aparent nu s-ar regăsi și pe modelul Galaxy S8 Active și, se prea poate, ca această modificare să aibă legătură cu durabilitatea telefonului.

Ne așteptăm ca celelalte specificații să rămână la fel, așa că ne putem aștepta la același procesor Qualcomm Snapdragon 835, cu 4GB RAM și cu o memorie internă de 64 GB. Pentru moment nu se aud zvonuri cu privire la autonomia dispozitivului, dar variantele Active ale dispozitivelor anterioare aveau în mod normal o baterie cu autonomie mai mare.

Mai mult, Galaxy S8 în variantă standard este deja rezistent la apă conform standardului IP68, adică poate fi scufundat pentru 30 de minute la o adâncime de 1,5 metri și ne putem aștepta ca aceleași standard să fie integrat și pe noul smartphone.

Citește și: