Samsung Galaxy Note 8: Firmware-ul noului telefon este în lucru

Samsung Galaxy Note 8: Firmware-ul noului telefon este în lucru

Samsung Galaxy Note 8 devine o certitudine pe zi ce trece, iar cea mai nouă veste despre telefon ne arată că firmware-ul acestuia este deja în lucru.

Despre Samsung Galaxy Note 8 nu avem foarte multe informații la acest moment. Știm totuși că noul telefon va exista, pregătit să creeze o revenire spectaculoasă a brandului Note. Samsung are nevoie de asta, după eșecul înregistrat cu Note 7, exploziile telefoanelor ducând la retragerea completă de pe piață a modelului.

Compania nu avea în plan să retragă numele de pe piață, cu toate că au existat zvonuri cu privire la asta, dar brandul Note va continua să existe. Astfel, Note 8 poate fi considerat ”în lucru” deja, iar numele de cod al acestuia este ”Great”.

Acest nume de cod ne sugerează că telefonul va fi, într-adevăr, grozav. Samsung și-a luat toate măsurile de precauție, creând teste extrem de sofisticate pentru baterii, astfel că este puțin probabil ca acest telefon, Galaxy S8 sau altul va mai avea de-a face cu problema unor acumulatori incendiari.

Pentru Galaxy Note 8 mai avem de așteptat cel puțin până în toamnă, dar cu siguranță noul telefon se va lansa până la finalul acestui an. În ceea ce privește lista de specificații, e mai mult ca sigur că ne putem aștepta la toate lucrurile bune preluate de la Note 7, dar și la îmbunătățiri față de acest model, scrie mobilesyrup.com.

Momentan, firmware-ul pentru Samsung Galaxy Note 8 a început să fie creat, iar codurile acestuia sunt N950FXXU0AQC6/N950FOXM0AQC6/N950FXXU0AQC6. Rămâne de văzut ce noutăți va aduce și această variantă de sistem de operare, care va fi, cel mai probabil, bazată pe Android Oreo.

Citește și: