Samsung Galaxy Note 8: Firmware-ul noului telefon este în lucru

Samsung Galaxy Note 8: Firmware-ul noului telefon este în lucru

Samsung Galaxy Note 8 devine o certitudine pe zi ce trece, iar cea mai nouă veste despre telefon ne arată că firmware-ul acestuia este deja în lucru.

Despre Samsung Galaxy Note 8 nu avem foarte multe informații la acest moment. Știm totuși că noul telefon va exista, pregătit să creeze o revenire spectaculoasă a brandului Note. Samsung are nevoie de asta, după eșecul înregistrat cu Note 7, exploziile telefoanelor ducând la retragerea completă de pe piață a modelului.

Compania nu avea în plan să retragă numele de pe piață, cu toate că au existat zvonuri cu privire la asta, dar brandul Note va continua să existe. Astfel, Note 8 poate fi considerat ”în lucru” deja, iar numele de cod al acestuia este ”Great”.

Acest nume de cod ne sugerează că telefonul va fi, într-adevăr, grozav. Samsung și-a luat toate măsurile de precauție, creând teste extrem de sofisticate pentru baterii, astfel că este puțin probabil ca acest telefon, Galaxy S8 sau altul va mai avea de-a face cu problema unor acumulatori incendiari.

Pentru Galaxy Note 8 mai avem de așteptat cel puțin până în toamnă, dar cu siguranță noul telefon se va lansa până la finalul acestui an. În ceea ce privește lista de specificații, e mai mult ca sigur că ne putem aștepta la toate lucrurile bune preluate de la Note 7, dar și la îmbunătățiri față de acest model, scrie mobilesyrup.com.

Momentan, firmware-ul pentru Samsung Galaxy Note 8 a început să fie creat, iar codurile acestuia sunt N950FXXU0AQC6/N950FOXM0AQC6/N950FXXU0AQC6. Rămâne de văzut ce noutăți va aduce și această variantă de sistem de operare, care va fi, cel mai probabil, bazată pe Android Oreo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: