15 aug. 2017 | 19:00

Samsung Galaxy Note 8 ar putea veni și în variantă dual-SIM în Europa

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 8 ar putea veni și în variantă dual-SIM în Europa

Nu mai avem foarte mult de așteptat până ce vom vedea telefonul Samsung Galaxy Note 8, dar asta nu înseamnă că nu mai e timp pentru câteva zvonuri.

Noile informații cu privire la Samsung Galaxy Note 8 au fost descoperite pe o pagină de suport de pe site-ul oficial al companiei. Conform acestor date, o variantă de Galaxy Note 8 dual-SIM va fi lansată în Europa, telefonul fiind cunoscut ca SM-N950F/DS.

Partea bună este că vei putea folosi un al doilea SIM, astfel că nu vei avea nevoie să cari după tine încă un smartphone. Partea proastă este că, mai mult ca sigur, al doilea SIM va putea fi introdus în locul cardului microSD.

Cu toate acestea, ai putea să nu suferi atât de mult din cauza pierderii cardului microSD, deoarece Samsung Galaxy Note 8 ar urma să aibă până la 256GB de spațiu de stocare intern, eliminând nevoia unui card.

Samsung Galaxy Note 8 vine dotat cu un sistem de camere duale, fiecare având un senzor de 12MP și stabilizare optică. Camera pentru selfie-uri este una de 8 megapixeli.

Varianta pentru piața din SUA a telefonului va avea procesorul Snapdragon 835, în vreme ce restul lumii se va bucura de procesoarele Exynos 8895. De asemenea, smartphone-ul vine cu 6GB de RAM, un upgrade față de cei 4GB disponibili pentru modelul S8. Acesta ar urma să aibă 64GB de spațiu de stocare, la care vei putea adăuga și un card microSD.

Bateria de pe Note 8 are o capacitate de 3.300mAh, fiind mai mică decât cele care au fost folosite pentru Note 7. Aceasta ar trebui să beneficieze și de încărcare rapidă.