02 aug. 2017 | 12:44

Samsung Galaxy Note 8: Când vei putea cumpăra noul telefon

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 8: Când vei putea cumpăra noul telefon

Samsung Galaxy Note 8 are o dată de lansare, însă până acum nu s-au știut detalii cu privire la disponibilitatea acestuia la precomandă și în magazine.

Suntem la fix trei săptămâni distanță de lansarea noului telefon de top din gama Samsung, modelul Note 8, iar noi date care ne interesează pe toți au început să fie vehiculate în presă. Știm deja că smartphone-ul va fi dezvăluit publicului în cadrul unui eveniment de presă care va avea loc pe data de 23 august.

Un document ajuns în presă mai mult sau mai puțin neintenționat, venit chiar de la Samsung, arată că va fi organizată o promoție denumită ”Screen Assure” începând cu 25 august și care se va desfășura până pe 14 noiembrie. Această dată poate fi interpretată ca începutul precomenzilor pentru Note 8, telefonul fiind disponibil pentru cumpărare la două zile după dezvăluire.

samsung galaxy note 8

Până la lansarea propriu-zisă, însă, mai avem ceva de așteptat, însă și aici avem o informație apărută în presă. Conform unui provider de telefonie mobilă din Coreea de Sud, citat și de slashgear.com, aceștia vor începe vânzările de Samsung Galaxy Note 8 începând cu 15 septembrie. Într-adevăr, vorbim despre lansarea pe piața coreeană în acest caz, dar nici lansarea de pentru restul globului n-ar trebui să fie la mare distanță.

Ultimul aspect care mai trebuie discutat în legătură cu telefonul este prețul acestuia. Conform celor mai multe informații, acesta ar trebui să se învârtă în jurul valorii de 1000 de dolari, trecând chiar peste acest prag. Note 8 va veni cu multe din specificațiile lui S8, însă va oferi un ecran Infinity Display mai mare, clasicul S Pen și în premieră pentru Samsung, un sistem de camere foto duale.