Samsung Galaxy Note 8: Cum arată telefonul în cele mai noi imagini render [FOTO+VIDEO]

Samsung Galaxy Note 8: Cum arată telefonul în cele mai noi imagini render [FOTO+VIDEO]

Samsung Galaxy Note 8 se apropie de lansarea de la finalul verii, iar până atunci ne pregătim să descoperim din ce în ce mai multe despre noul smartphone.

Cele mai noi informații cu privire la telefon sunt reprezentate de o serie de imagini care ne prezintă dispozitivul din mai toate unghiurile, astfel încât putem să ne facem o idee destul de bună despre cum va arăta acesta.

samsung galaxy note 8

Imaginile vin de la tipsterul OnLeaks, care a lucrat alături de publicația 91Mobiles, pentru a putea da publicității conținutul, însoțit și de un video la 360 de grade. La fel ca în cazul lui S8 și al lui S8 Plus, Note 8 va avea un ecran Infinity. Dispozitivul este ceva mai gros, pentru a putea găzdui și celebrul S Pen, dar și camera îmbunătățită. De asemenea, cadrul este ceva mai pătrățos, din motive ergonomice.

samsung galaxy note 8

Probabil cel mai interesant aspect al smartphone-ului îl reprezintă partea din spate, unde sistemul de camere duale, blițul, senzorul de amprentă și cel pentru măsurat pulsul se află într-un singur spațiu care iese puțin în afară.

Conform celor de la 91Mobiles, citați și de sammobile.com, Samsung Galaxy Note 8 ar avea dimensiunile de 162,4 x 74,5 x 8,4mm. În zona camerei, grosimea totală va fi de 9,5mm. Greutatea dispozitivului nu este cunoscută.

samsung galaxy note 8

În ceea ce privește restul specificațiilor, Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran de 6,3 inci cu raport de aspect de 18,5:9, un procesor Exynos 8895 sau Snapdragon 835, 6GB de memorie RAM și o baterie de 3300mAh.

Smartphone-ul ar urma să fie lansat în trei variante de culoare, negru, albastru și auriu, iar prețul va sări de 1000 de dolari, devenind astfel cel mai scump telefon adus pe piață de Samsung.

samsung galaxy note 8

Citește și: