Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil în variante de culoare inedite

Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil în variante de culoare inedite

Samsung Galaxy Note 8 se apropie de lansare, iar acum avem detalii și despre variantele de culori în care acesta va fi disponibil.

Inițial, varianta aurie a telefonului a fost dezvăluită, dar cea mai nouă imagine concept cu telefoanele ne prezintă nu mai puțin de opt variante de culori din care poți să îți alegi modelul preferat. Este important de știut că partea frontală a tuturor smartphone-urilor este neagră.

Într-adevăr, marginile ecranului lui Note 8 au dispărut aproape în totalitate, dar n-ar fi fost rău ca acestea să fie colorate în tandem cu spatele telefonului. Nici în cazul lui S8 nu s-a întâmplat asta, cu toate că S7 avea și fața în aceeași nuanță cu spatele. Partea bună este că stylus-ul S Pen vine în aceeași nuanță ca a telefonului, arată gsmarena.com, astfel că nu vei avea un stylus negru alături de un Samsung Galaxy Note 8 roz.

Sunt opt nuanțe disponibile pentru viitorul Samsung Galaxy Note 8, acestea fiind vizibile în imaginea de mai jos. Vei putea să-ți cumperi un telefon în variantele Gold, Midnight Black, Arctic Silver, Orchid Gray/ Violet, Coral Blue, Dark Blue, Pink sau Deep Sea Blue.

samsung galaxy note 8 culori disponibile

Telefonul urmează să fie dezvăluit publicului pe 23 august, în cadrul unui eveniment special al Samsung. Smartphone-ul vine cu un ecran Infinity, similar cu cel de pe Galaxy S8, doar că noul display este ceva mai mare, având o diagonală de 6,3 inci și rezoluție de 2.960 x 1.440 pixeli, la un raport de aspect de 18,5:9.

Varianta pentru piața din SUA a telefonului va avea procesorul Snapdragon 835, în vreme ce restul lumii se va bucura de procesoarele Exynos 8895. De asemenea, smartphone-ul vine cu 6GB de RAM, un upgrade față de cei 4GB disponibili pentru modelul S8.

Citește și: