Samsung Galaxy Note 8: Care vor fi specificațiile telefonului

Samsung Galaxy Note 8: Care vor fi specificațiile telefonului

Samsung Galaxy Note 8 se apropie de lansarea de pe 23 august, iar acum avem mai multe informații despre specificațiile telefonului.

Așteptăm Samsung Galaxy Note 8 încă de când s-a liniștit tot scandalul legat de exploziile lui Note 7, iar pe măsură ce ne-am apropiat de data de lansare, am aflat din ce în ce mai multe despre noul smartphone de top al companiei.

Evan Blass, unul dintre cei care dau cele mai de încredere informații ”pe surse” când vine vorba de produse nelansate, a dezvăluit recent o listă cu specificațiile pe care ar urma să le aibă telefonul, după ce a primit detalii de la o sursă apropiată de Samsung.

Știm deja că următorul telefon vine cu un ecran Infinity, similar cu cel de pe Galaxy S8, doar că noul display este ceva mai mare, având o diagonală de 6,3 inci și rezoluție de 2960 x 1440 pixeli, la un raport de aspect de 18,5:9.

Varianta pentru piața din SUA a telefonului va avea procesorul Snapdragon 835, în vreme ce restul lumii se va bucura de procesoarele Exynos 8895. De asemenea, smartphone-ul vine cu 6GB de RAM, un upgrade față de cei 4GB disponibili pentru modelul S8. Acesta ar urma să aibă 64GB de spațiu de stocare, la care vei putea adăuga și un card microSD.

Samsung Galaxy Note 8 vine dotat cu un sistem de camere duale, fiecare având un senzor de 12MP și stabilizare optică. Camera pentru selfie-uri este una de 8 megapixeli.

Bateria de pe note 8 are o capacitate de 3.300mAh, fiind mai mică decât cele care au fost folosite pentru Note 7. Aceasta ar trebui să beneficieze și de încărcare rapidă.

Și de această dată vorbim de zvonuri, dar e aproape sigur că acestea vor fi specificațiile noului Galaxy Note 8. Vom afla asta pe 23 august, ziua lansării telefonului.

Citește și: