Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea cele mai performante camere duale

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea cele mai performante camere duale

Suntem aproape siguri că Samsung Galaxy Note 8 va veni cu camere duale, iar noile zvonuri ne sugerează și performanțele acestora.

Mai sunt câteva luni până ce Samsung Galaxy Note 8 va fi dezvăluit publicului, dar zvonurile despre acesta nu încetează să apară. Cele mai noi informații se leagă de camera foto duală, care ar putea fi cea mai performantă de pe un telefon mobil.

Ieri, în cadrul evenimentului MWC 2017 Shanghai, Samsung a dezvăluit un nou senzor foto. Senzorul ISOCELL este creat pentru sistemele foto cu două camere, iar asta ne oferă mai multă încredere când vine vorba de a afirma că noul smartphone va beneficia de un asemenea aranjament.

Conform unor surse din industrie, sistemul de camere foto duale de pe Samsung Galaxy Note 8 va oferi o calitate a imaginii mai bună, dar va putea oferi și un bokeh mai pronunțat pentru fundalul pozelor în care surprinzi un portret, spre exemplu. Este de așteptat ca Samsung să se bazeze pe un aranjament de camere de 13MP + 13MP, una dintre acestea funcționând în mod RGB, iar cealaltă în mod monocrom. Acestea ar trebui să aibă o diafragmă de f/2.0 dar și stabilizare optică a imaginii, pentru a îmbunătăți claritatea, dar și culorile, scrie sammobile.com.

Samsung Galaxy Note 8 ar trebui să se lanseze undeva în luna august, iar telefonul ar urma să aibă un ecran Infinity, cu diagonala de 6,3 inci. Smartphone-ul va folosi procesoarele Exynos 8895 și Snapdragon 835 și se va baza și pe 6GB de memorie RAM, alături de 64GB de spațiu de stocare. În completarea acestora vin și un slot de card microSD, dar și o baterie de 3300 mAh. De asemenea, telefonul va avea un senzor de amprentă așezat pe spate, un port USB Type-C și firește, un jack de 3,5mm pentru căști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI