Samsung Galaxy Note 8: A apărut primul teaser video oficial

Samsung Galaxy Note 8: A apărut primul teaser video oficial

Samsung Galaxy Note 8 mai are ceva mai mult de o săptămână până la lansare, iar acum avem ocazia să vedem și un scurt teaser video lansat chiar de către producător.

Samsung vrea să facă viitorul Note 8 cât mai popular în vederea lansării și au toate motivele să facă asta. Telefonul este primul Note apărut după doi ani, asta pentru că n-ar fi indicat să punem la socoteală și Note 7, care a eșuat lamentabil anul trecut și a fost retras de pe piață destul de repede. După un așa eveniment, Samsung trebuie să depună eforturi majore pentru ca lucrurile să iasă cum trebuie.

Am avut ocazia să vedem o mulțime de zvonuri legate de viitorul telefon, iar cu mai puțin de zece zile până la lansare, știm cam tot ce se poate ști despre telefon, atât datorită listelor de specificații, dar și mulțumită imaginilor pe care le-am văzut, fie vorba de renderuri sau de imagini reale.

Acum câteva săptămâni, compania a confirmat care va fi data lansării smartphone-ului, însă mai sunt câteva detalii de pus la punct. Spre exemplu, încă nu știm sigur când va fi disponibil telefonul la precomandă și nici când se va lansa în magazine. Ar trebui să aflăm și ceva detalii despre preț, despre care momentan se crede că va merge dincolo de 1.000 de dolari.

Între timp, pentru a încânta publicul, compania a publicat un scurt teaser video pe YouTube. Nu vedem nicio imagine a telefonului în filmuleț, dar vedem o mulțime de fraze care ne duc cu gândul la cât de multe lucruri grozave vom putea face cu telefonul. Firește, avem de-a face cu o campanie de marketing, însă n-ar fi stricat să vedem măcar câteva secvențe care să ne prezinte, măcar succint, designul telefonului.

Citește și: