Samsung Galaxy Note 8 ar putea rula cu Android 7.1.1

Samsung Galaxy Note 8 ar putea rula cu Android 7.1.1

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat în septembrie, în cadrul evenimentului IFA 2017, și zvonurile cu privire la specificațiile phablet-ului nu încetează să apară.

Galaxy Note 8 este dispozitivul care ne intrigă cel mai mult, în special pentru că este urmașul problematicului și explozibilului Note 7. Nu are rost să subliniem cât de mare este presiunea asupra companiei.

Noile zvonuri apărute în mediul online ne spun că dispozitivul a fost zărit în baza de date a HTML5Test, de unde aflăm numeroase informații cu privire la specificațiile sale. Se pare că Galaxy Note 8 ar rula pe Android 7.1.1. Mai mult, telefonul mobil a primit un punctaj de 488 din 555 de puncte în cadrul acestui test, scrie sammobile.com.

Samsung ar putea testa Galaxy Note 8 (cu numărul oficial al modelului SM-N950F) înainte de lansarea sa oficială, iar HTML5Test este una dintre cele mai renumite benchmark-uri care sunt valabile pentru testarea performanței și a rapidității în navigarea pe internet.

Ne așteptăm ca Samsung Galaxy Note 8 să preia ce e mai bun de la Galaxy S8, iar aici vorbim despre ecranul Infinity, care introduce un nou standard în industrie. Zvonurile par să sugereze că dispozitivul va avea un ecran de 6,3 inch. Sună uriaș, dar s-ar putea ca Note 8 să calce pe urmele S8 și să vină cu un ecran care să aibă raportul de aspect de 18,5:9. Iar în privința procesorului, mai mult ca sigur acesta va avea la bază fie Snapdragon 835, fie Exynos 8895. Cu toate că procesorul Snapdragon 845 este deja în lucru, acesta ar fi gata de-abia la sfârșitul anului acesta, iar Note 8 va fi lansat până atunci.

Acestea nu sunt singurele vești bune, iar alte zvonuri spun că telefonul va avea și un sistem de camere foto duale de 12 MP și de 13 MP, cu un zoom optic de până la 3x și o cameră secundară de 8 megapixeli.

În plus, mai mult ca sigur și noul Samsung Galaxy Note 8 ar trebui să aibă un S-Pen, elementul deja tradițional când vine vorba de telefoanele din gama Note.

Citește și: