06 iun. 2017 | 17:58

Samsung a anunțat oficial noua gamă Galaxy J: Ce specificații au telefoanele

ACTUALITATE
Samsung a anunțat oficial noua gamă Galaxy J: Ce specificații au telefoanele

Samsung tocmai a anunțat noua gamă Galaxy J. Noile smartphone-uri mid-range cu Android vor debuta pe piață în următoarele luni, trei modele urmând să fie lansate în Europa: Galaxy J3, Galaxy J5, și Galaxy J7. Chiar dacă Samsung a anunțat că prețurile vor varia în funcție de țară se cunoaște deja prețul lui Galaxy J5. 279 de euro va costa acest model, care se va lansa foarte curând, data zvonită fiind pe 22 iunie.

Următorul telefon din gama Galaxy J care va ajunge pe piață va fi J7 care este așteptat să debuteze în iulie. Ultimul model care va fi pus în vânzare va fi Galaxy J3 care va sosi pe piața europeană undeva în august. Toate cele trei telefoane vor fi realizate din metal și vor veni gata echipate cu Android 7.0 Nougat. Specificațiile acestora diferă de la model la model, însă principalul factor de diferențiere între ele va fi designul.

Cel mai ieftin dintre cele trei modele din gamă, J3, va avea un display de cinci inci cu rezoluție HD (720p) și o cameră de 13 megapixeli pe spate. Procesorul va fi un quad-core Exynos 7570 de 1,4 GHz cuplat cu o memorie RAM de 2 GB și un spațiu de stocare de 16 GB. De asemenea, acesta va fi Dual-SIM și va avea și o cameră secundară pe față de cinci megapixeli. Bateria va fi una decentă, de 2400 de miliamperi.

Galaxy J5 va avea un display ceva mai mare, de 5,2 inci, care va fi de tip Super AMOLED și va avea o rezoluție HD (720p). Procesorul de pe acest model este ceva mai mare, un octa-core de 1,6 GHz tot de la Exynos. Terminalul J5 va dispune de 2 GB RAM și 16 GB de spațiu extensibil de stocare. Bateria va fi de 3000 de miliamperi și atât camera principală cât și cea secundară vor avea 13 megapixeli.

Vârful de gamă, Galaxy J7, va fi, așa cum era de așteptat, cel mai scump dintre cele trei. Terminalul va veni echipat cu un ecran de 5,5 inci Full HD (1080p) și cu un procesor octa-core Exynos 7870 de 1,6 GHz. El va lucra împreună cu o memorie de 3GB RAM și 16 GB spațiu de stocare. Și aici vom avea tot 13 megapixeli pe cele două camere, notează Phonearena.com.