Samsung Galaxy C5 Pro și C7 Pro, detaliate înainte de lansarea oficială

Samsung Galaxy C5 Pro și C7 Pro, detaliate înainte de lansarea oficială
Octavian Palade
Octavian Palade
14:57 11.01.2017

În ultima vreme, am auzti multe zvonuri despre Samsung Galaxy C5 Pro și C7, două gadgeturi din gama mid-range premium. Acum vedem și o primă imagine cu ele. 

Samsung nu a renunțat strategia de a inunda piața cu modele de smartphone-uri cu specificații diferite, iar Samsung Galaxy C5 Pro și C7 Pro sunt viitoarele telefoane care urmează să fie lansate.

Vorbim despre două modele din gama mid-range premium, un pic mai bune decât actualele C5 și C7, care ar urma să se alăture modelului deja lansat, adică C9 Pro. Ele ar putea fi echipate cu procesoare Snapdragon 626, 4GB memorie RAM și camere foto de 16MP, principala diferență între cele două fiind dimensiunea ecranului. C5 Pro ar urma să aibă un display de 5,2 inch, iar C7 Pro va avea afișaj de 5,5 inch.

Dacă C5 Pro a mai apărut într-o serie de fotografii care au scăpat pe internet, acum vedem întreaga gamă Pro, mulțumită unei imagini promoționale care ne arată toate cele trei telefoane la un loc, potrivit Phonearena.

Astfel, mai aflăm că C5 Pro și C7 Pro vor fi făcute de aluminiu, la fel ca modelele anterioare, și vedem și o culoare nouă pentru C9 Pro, adică Jade Black. Mai rămâne de văzut dacă C5 Pro și C7 Pro vor veni cu difuzoare stereo, la fel ca C9 Pro, având în vedere că partea de jos a telefoanelor este acoperită de un banner.

Partea proastă este că Samsung Galaxy C5 Pro, Galaxy C7 Pro și C9 Pro ar putea să nu ajungă oficial pe piața din România. Cu toate astea, cei care vor un smartphone mid-range premium de la Samsung, vor putea opta pentru modelele A3 și A5, însă acestea au carcasă din sticlă și nu tuturor le place acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI