Noua gamă Samsung Galaxy A vine cu rezistență la apă și praf

, 02 Ian, 11:39

Samsung a anunțat cele mai noi modele din gama Samsung Galaxy A. Disponibile în Europa în două versiuni – A5 cu ecran de 5,2” și A3 de 4,7” – noua serie îmbină design-ul elegant cu o cameră îmbunătățită și cu acele beneficii care contează în utilizarea de zi cu zi, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Noua serie Galaxy A prezintă o ramă de metal și sticlă 3D pe partea din spate, bazate pe design-ul specific produselor premium Samsung. Cu tasta Home și o cameră subțire, dispozitivele au un design fără cusur și noile smartphone-uri vor fi disponibile în patru culori: Black Sky, Gold Sand, Blue Mist și Peach Cloud.

Cu Samsung Galaxy A (2017), selfie-urile nu au fost niciodată mai ușor de capturat. Apasă oriunde pe ecran pentru a realiza un selfie la rezoluție ridicată cu butonul mobil al camerei și folosește ecranul ca bliț pentru fotografii mai luminoase. Camera dispune de o interfață mai simplă, permițând utilizatorilor să schimbe rapid modurile de fotografiere sau filtrele pentru a adăuga efecte speciale oricărei fotografii. În plus, sunt disponibile moduri speciale, precum Food Mode, care optimizează fotografiile și îmbunătățesc culorile și contrastul imaginilor.

 Noile smartphone-uri Samsung Galaxy A au fost create pentru a ține pasul cu nevoile zilnice ale utilizatorilor, integrând astfel câteva din funcțiile apreciate, disponibile pe modelele premium Galaxy S7:

·     Pentru prima dată, seria Galaxy A oferă rezistență la apă și praf certificată prin standardul IP68 pentru a fi utilizate aproape oriunde, astfel că smartphone-urile pot fi folosite în ploaie, la sală, pe plajă sau într-un mediu cu mult praf.

·     O baterie cu o autonomie mai mare înseamnă că utilizatorii au acum posibilitatea de a rămâne mai mult timp conectați, în timp ce funcția de încărcare rapidă le permite să își reîncarce mai rapid ca până acum dispozitivul, la capacitate maximă. De asemenea, noile Galaxy A sunt echipate cu un port USB Type-C reversibil pentru conectivitate ușoară.

·     Funcția Always on Display permite utilizatorilor să verifice cele mai importante notificări fără să atingă dispozitivul, economisind astfel timp și baterie.

·     Capacitatea de memorie extinsă și opțiunea de a adăuga spațiu suplimentar de stocare, de până la 256GB, prin cardul MicroSDoferă utilizatorilor posibilitatea de a crea și salva mai mult conținut fără să își facă griji pentru spațiul de stocare rămas liber.

Samsung Galaxy A5 are un display full HD de 5,2 inch, procesor octa-core de 1,9Ghz, 3GB memorie RAM și baterie de 3,000 mAh cu încărcare rapidă. Camerele foto sunt ambele de 16MP și butonul de Home funcționează pe post de senzor de amprentă.

Samsung Galaxy A3 are un display HD de 4,7 inch, procesor octa-core de 1,6Ghz și 2GB memorie RAM. Bateria este de 2,350 mAh, camerele foto sunt de 13, respectiv 8MP, și spațiul de stocare este de 16GB, extensibil prin card microSD.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail