Samsung Galaxy A8+ 2018 arată superb în cele mai noi imagini

Samsung Galaxy A8+ 2018 arată superb în cele mai noi imagini

Samsung Galaxy A8+ 2018 a apărut deja pe internet, iar cele mai noi imagini ne arată un telefon cât se poate de frumos.

Au apărut, în ultima vreme, mai multe zvonuri cu privire la dorința Samsung de a transforma radical linia de telefoane Galaxy A. Una dintre cele mai importante schimbări de acest fel se referă la butonul Home, care ar urma să dispară de pe noile modele.

Cum o schimbare nu vine niciodată singură, e bine de știut că noile telefoane vor beneficia de ecranele Infinity Display. Astfel, acestea vor fi mai interesante pentru cei care caută un telefon mid-high care arată premium. Datorită renunțării la butonul Home și la introducerea ecranului Infinity, avem parte de un telefon care seamănă din ce în ce mai mult cu seria Galaxy S, îndeosebi cu modelul 8.

samsung galaxy a8+ 2018 1

Unul dintre telefoanele pe care Samsung are în plan să le lanseze curând este Galaxy A7 (2018). Mai multe imagini cu device-ul au apărut recent pe Weibo, rețeaua socială principală din China. Telefonul are numărul SM-730.

Imaginile apărute pe internet arată un telefon foarte frumos, dar care nu va apărea pe piață cu numele anterior, așa cum se aștepta. Într-una din imagini se vede că telefonul este, de fapt, Samsung Galaxy A8+ 2018, iar asta ne duce cu gândul și la faptul că va exista o variantă mai mică, în forma lui A8.

samsung galaxy a8+ 2018 2

Ecranul Infinity este prezent, așa cum era de așteptat, însă nu este foarte clar care e raportul de aspect al noului telefon. Totuși, e foarte probabil să fie vorba de 18:9, ceva mai diferit față de 18,5:9, pe care Samsung l-a adus pe piață odată cu Galaxy S8.

Din păcate nu sunt imagini cu spatele telefonului, așa că nu putem ști dacă Samsung Galaxy A8+ 2018 va avea un sistem de camere foto duale. Noile telefoane ar trebui să apară pe piață într-una sau două luni, așa că ne așteptăm să vedem curând mai multe informații despre ele.