01 feb. 2017 | 17:34

Xiaomi Redmi Pro 2 ar putea avea o baterie cu autonomie mare

ACTUALITATE
Xiaomi Redmi Pro 2 ar putea avea o baterie cu autonomie mare

Noile zvonuri ne oferă informații cu privire la noul model al companiei Xiaomi, Redmi Pro 2, și menționează posibilitatea unei baterii cu o autonomie mare.

După ce compania a lansat anul trecut, în China, modelul Redmi Pro care avea un display OLED, cameră principală dublă de 13 megapixeli și o rezoluție de 1080 x 1920, zvonurile susțin că aceasta intenționează să ne facă cunoștință cu un nou model -Redmi Pro 2, conform Android Central.

Deși nu aflăm informații cu privire la data lansării dispozitivului, zvonurile ne sugerează care ar fi specificațiile acestuia. Astfel, aflăm că Redmi Pro 2 ar avea un display Full HD de 5.5 inch. În ceea ce privește claritatea fotografiilor realizate, modelul vine cu o cameră principală care, deși nu este dublă, compensează prin senzorul Sony IMX362 cu autofocus și tehnologie Dual Pixel. Și acumulatorul este unul foarte generos, de 4.500 mAh, care ar trebui să îți permită să stai departe de priză pe puțin două zile.

Compania pare să îmbogățească oferta și propune două modele Redmi Pro 2: unul va veni cu 6 GB de RAM, 128 GB de memorie internă, fiind accesibil la un preț de 260$, iar cealaltă versiune propune 4 GB de RAM și o memorie de 64 de GB și vine la un preț de 230$.

Știrile ne pun în temă și în ceea ce privește modelul procesorului noului smartphone. Astfel, dacă prima generație de Redmi Pro avea la bază un procesor MediaTek Helio X20 (cu o versiune mai recentă care are varianta Helio X25 SoC), Xiaomi nu pare să păstreze aceeași tehnologie pentru Redmi Pro 2. Drept dovadă, zvonurile susțin că aceștia vor apela la un procesor Snapdragon din seria 66x.

Va fi interesant de văzut oferta cu care va veni Xiaomi în anul care urmează, dar având în vedere că Qualcomm nu a venit cu detalii în ceea ce privește un nou SoC în seria Snapdragon 600, s-ar putea să treacă ceva timp până va ieși pe piată modelul Redmi Pro 2.