26 iul. 2017 | 17:04

Noua reclamă Lamborghini îți reamintește cât de frumos e pe Transfăgărășan

ACTUALITATE
Noua reclamă Lamborghini îți reamintește cât de frumos e pe Transfăgărășan

Dacă ai uitat cât de frumos e să mergi pe Transfăgărășan, atunci noua reclamă a celor de la Lamborghini îți arată tot ce e mai bun.

Băieții de la Top Gear ne-au cam luat la mișto în câteva situații și lumea s-a atacat, dar tot la fel de mult s-a bucurat opinia publică atunci când Jeremy Clarkson spunea că Transfăgărășanul este cel mai frumos drum din lume. Dincolo de mândria națională, se prea poate să aibă dreptate.

Dacă episodul celor de la Top Gear începe să iasă din memoria colectivă și dacă n-ai mai fost de ceva vreme într-o excursie pe Transfăgărășan, atunci trebuie să vezi reclama pe care au filmat-o aici cei de la Lamborghini.

Compania italiană care produce mașini de lux a venit aici de dragul drumului cunoscut în întreaga lume, dar n-a venit cu mâna goală. Italienii au adus aici șase Lamborghini Huracan, între care se regăsesc modelele Sypder dar și Performante, acestea traversând ”ținutul lui Dracula”, pe care compania îl numește unul dintre cele mai spectaculoase și provocatoare itinerarii din lume.

Cele șase Lamborghini au venit dinspre Sibiu, au trecut prin Cârțișoara și apoi au început să urce pe serpentinele din Munții Făgăraș. După ce au ajuns în vârf, la Lacul Bâlea, cele șase mașini au început coborârea spre barajul Vidraru, ajungând și trecând și pe la Cetatea Poenari, a lui Vlad Țepeș, despre care compania nu uită să menționeze că stă la baza personajului imaginat de Bram Stoker.

Așadar, avem parte de încă o reclamă care, dacă nu ne convinge să strângem bani pentru un Huracan, măcar ne îndeamnă să ajungem într-o mică excursie pe Transfăgărășan.