24 oct. 2017 | 06:30

Razer te transformă în vlogger de performanță, cu noi gadgeturi

ACTUALITATE
Razer te transformă în vlogger de performanță, cu noi gadgeturi

Razer este o companie recunoscută la nivel global pentru gadgeturile destinate gamerilor, dar prin noua linie de produse se adresează vloggerilor.

Având în vedere că foarte mulți vloggeri au făcut bani din sesiuni de gaming postate pe YouTube, nu este atât de ciudat faptul că oficialii Razer au lansat un webcam și un microfon de top. Acestea sunt menite să fie folosite în tandem cu PC-uri și să sporească semnificativ calitatea conținutului postat online de vloggeri.

Dacă petreci o mare parte din timp postând conținut pe YouTube sau realizând live-uri pe Twitch și Facebook, ar fi bine să în vedere noile gadgeturi Razer Kiyo și Razer Seiren X. Primul dintre cele două este o cameră cu câteva atuuri importante, în timp ce al doilea reprezintă un microfon de desktop.

Razer Kiyo este prezentată ca fiind o soluție all-in-one pentru cei care își doresc imortalizarea unor secvențe video la calitate foarte bună. În plus, prin includerea unui inel de leduri ajustabile în jurul camerei, ai mari șanse să obții un efect similar cu cel generat de lumina de studio. Practic, cu Kiyo poți deveni vlogger peste noapte.

Inelul de leduri luminoase are 12 niveluri ajustabile de intensitate a luminii propagate. În privința rezoluției camerei, poți filma la 720p cu 60 de cadre pe secundă sau la rezoluție Full HD 1080p cu 30 de cadre pe secundă. Noua cameră este compatibilă cu standardele de streaming Open Broadcaster Software și XSplit.razer-seiren-x

Noul microfon Razer Seiren X folosește o conexiune USB pentru a-ți transmite semnal audio către PC. Aparent, este primul din lume cu montură anti-shock. Sensibilitatea sporită la înregistrare este datorată unor capsule cu condensatori de 25 milimetri.

Ambele gadgeturi, Razer Kiyo și Razer Seiren X au un preț de achiziție de 99,99 dolari fiecare. Vor fi disponibile pentru achiziție până la finele acestei luni pe Razerone.com, iar în magazinele de pe întregul mapamond vor ajunge până la finele acestui an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele